ΠΑΤΡΑ: Εθελοντική Αιμοδοσία στο 8ο Λύκειο

    Ημερομηνία:

    Στα πλαίσια του προγράμματος Αγωγής Υγείας, προχθες πραγματοποιήθηκε εθελοντική αιμοδοσία με τη συμμετοχή μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων-κηδεμόνων, εντός της σχολικής μονάδας του 8ου ΓΕΛ Πάτρας, σε συνεργασία με το Π.Γ.Ν.Π. «Παναγία η Βοήθεια» και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

    «Η Διοίκηση, ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου και  η υπεύθυνη του προγράμματος κ. Καρβουντζή, με τις συγκεκριμένες δράσεις έχουν στόχο την ευαισθητοποίηση των μαθητών μας, ώστε να διαμορφώσουν υγιείς στάσεις, συνήθειες και συμπεριφορές σε θέματα εθελοντικής αιμοδοσίας», αναφέρεται – μεταξύ άλλων – σε ανακοίνωση που υπογράφει ο διευθυντής του Σχολείου, Αθανάσιος Λιόνας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Το who is who των εμπρηστών

    Ανδρες που κινούνται με μοτοσικλέτες σε δασικές ή ημιδασικές...

    ΠΑΤΡΑ: Και το site του Πέτρου Κουσουλού κάνει λόγο για “φιάσκο” στην υπόθεση του 25χρονου

    TO ΠΡΩΤΟ https://www.ereportaz.gr/achaia-oi-martyries-pou-deichnoun-fiasko-gia-ton-emprismo-sto-girokomeio-tis-patras/ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ https://www.ereportaz.gr/patra-i-ekthesi-tis-pyrosvestikis-pou-katarriptei-to-afigima-tou-emprismou-sto-girokomeio/

    Ακρίβεια – Ράλι ανατιμήσεων στα τρόφιμα: Οι τιμές φρούτων, κρεάτων και ψαριών εκτοξεύονται

    Η ακρίβεια έχει χτυπήσει κόκκινο με τους καταναλωτές να έρχονται αντιμέτωποι...