Πάτρα: Εθελοντισμός – Δύναμη στην εποχή CoVID-19-το ΜΕΤ τιμά τους εθελοντές

Ημερομηνία:

Το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021, στις 18.00, το Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών (ΜΕΤ), και ο Σύλλογος Φίλων ΜΕΤ, διοργανώνουν διαδικτυακή εκδήλωση «Εθελοντισμός=Δύναμη στην εποχή CoVID-19″-το ΜΕΤ τιμά τους εθελοντές».

PHILOXENIA

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα χαιρετίσουν ο Πρύτανης του Παν/μίου Πατρών, καθηγητής Χρήστος Μπούρας, ο Κοσμήτορας της Σχολής Θετικών Επιστημών, καθηγητής Γιώργος Παπαθεοδώρου και η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων ΜΕΤ, Ελευθερία Πυργιώτη,Αν. Καθηγήτρια, Τμήμα ΗΜΤΥ ΠΠ .Ομιλία θα ακουστεί από τη Χριστίνα Μπίκου, Πρόεδρο ΣΟΨΥ  Πατρώνμε θέμα «Ο Eθελοντισμός μέσα στην πανδημία».

Στη συνέχεια θα μιλήσουν εθελοντές/ συνεργάτες για την εμπειρία τους με το Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας και θα απονεμηθούν τιμητικά διπλώματα στους εθελοντές για τη συνεισφορά τους στο Μουσείο κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021.

Πρόγραμμα

18:00-18:15 Σύνδεση στην πλατφόρμα

18.15 –18.30 Χαιρετισμοί

18.30– 19.30 Ομιλία και απονομή διπλωμάτων

«Ο Eθελοντισμός μέσα στην πανδημία»

Χριστίνα Μπίκου, Πρόεδρος ΣΟΨΥ Πατρών

Εθελοντές/συνεργάτες μιλούν για την εμπειρία τους στο ΜΕΤ

Οι εθελοντές τιμώνται

Πληροφορίες
Ημερομηνία: Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Ώρες: 18:30 – 19:30

Τοποθεσία: Διαδικτυακά μέσω Zoom

Πληροφορίες: 2610969973 | [email protected] | www.stmuseum.upatras.gr

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα: Χωρίς νερό η Κρήνη την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου

Λόγω εργασιών σύνδεσης νέου δικτύου στην Κρήνη, την Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου,...

Η δεξιότητα που μπορεί να κρατήσει τον εγκέφαλό σας νεότερο

Ηδυνατότητα να μιλά και να κατανοεί κανείς μια δεύτερη...

Loudcasting: Η νέα συνήθεια με τα κινητά που ενοχλεί τους πάντες

Βίντεο, μουσική και τηλεφωνικές συνομιλίες σε ανοιχτή ακρόαση έχουν γίνει καθημερινότητα...