ΠΑΤΡΑ: Ετοιμάζονται αρκετοί γάμοι ομόφυλων ζευγαριών

    Ημερομηνία:

    Ο πρώτος γάμος ομόφυλου ζευγαριού είναι γεγονός και έγινε στη Νέα Σμύρνη το περασμένο Σάββατο, μεταξύ του Σταύρου Γαβριλιάδη και του Δημήτρη Ελευσινιώτη. Είναι ένα γεγονός που είχε προαναγγελθεί, καθώς η αγγελία του γάμου τους είχε δημοσιευτεί. 

    Η Πάτρα είναι μέσα στην λίστα των πόλεων που θα προχωρήσουν σε γάμους ομόφυλων ζευγαριών, στο δημαρχείο και συγκεκριμένα στο παλαιό δημαρχιακό μέγαρο της Μαιζώνος, τουλάχιστον προς το παρόν μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της μετακόμισης στο Παλαιό Αρσάκειο.

    Ήδη άλλωστε έχει δημοσιευτεί σε τοπική εφημερίδα ο πρώτος πολιτικός γάμος μεταξύ δύο γυναικών της Σοφίας και της Αντωνίας που θα γίνει όμως στο δημαρχείο της Χαλανδρίτσας, ενώ αναμένεται να δηλωθούν στην Πάτρα αυτή τη φορά δύο ακόμα γάμοι αυτού του τύπου.

    Ένας μεταξύ δύο γυναικών που δεν διαμένουν στην Πάτρα, αλλά η μια εκ των δυο έχει καταγωγή από την αχαϊκή πρωτεύουσα, ενώ κατά πάσα πιθανότητα στην αχαϊκή πρωτεύουσα είναι να γίνει και ο γάμος δύο ανδρών, δύο επιστημόνων που ούτε και αυτοί μένουν μόνιμα εδώ, όμως έχουν σχέσεις με την πόλη, καθώς ο ένας εκ των δύο έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Πάτρα.

    Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν και αρκετά ακόμα ομόφυλα ζευγάρια που θα παντρευτούν στο δημαρχείο της Πάτρας, αλλά και σε άλλα δημαρχεία της ευρύτερης περιοχής.

    Υπάρχουν βέβαια και επίσης αρκετά ομόφυλα ζευγάρια που διαμένουν εδώ και χρόνια μαζί, κάτω από την ίδια στέγη, έχουν τις εργασίες τους και ζουν σε μια κανονικότητα, χωρίς όμως να σκοπεύουν να παντρευτούν, ανεξάρτητα αν ο νόμος τους δίνει πλέον τη δυνατότητα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νεκρός 69χρονος μετά από παράσυρση στη λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος του Ελληνικού

    Τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 69χρονο άνδρα σημειώθηκε περίπου μία...

    Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

    Μάχη με τον καρκίνο αποκάλυψε ότι δίνει τους τελευταίους...

    Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Πέμπτη 26 και την Παρασκευή 27/2/2026

    ΚΗΔΕΙΑ  ΤΟΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΑΓΓΕΛΟ ΔΙΟΝ. ΦΡΑΝΤΖΗ  ΕΤΩΝ 56  ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 26-2-2026...