ΠΑΤΡΑ: Ετοιμάζουν συγκέντρωση το βράδυ κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού

    Ημερομηνία:

    Ραντεβού στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας δίνουν για την Κυριακή το βράδυ οι συμπολίτες που διαφωνούν με την υποχρεωτικότητα των ιατρικών πράξεων, εννοώντας σαφώς τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού.

    Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 20:00 και το κάλεσμα γίνεται από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι διοργανωτές αναφέρουν τα εξής:

    Η ανακοίνωσή τους:

    “Συνάντηση την Κυριακή 4 Ιουλίου, ώρα 8 μ.μ ,στην πλατεία Γεωργίου γονέων, εργαζομένων, πολιτών που διαφωνούν με την υποχρεωτικότητα ιατρικών πράξεων , με την κατάλυση του Συντάγματος και αγωνιούν για την υγεία και τη σωματική ακεραιότητα των Ελλήνων και την ιστορική συνέχεια του έθνους μας καθώς και ολοκλήρου της ανθρωπότητας.

    Ήρθε η ώρα να αντιδράσουμε στα πρωτοφανούς αγριότητας, παραλογισμού και αντισυνταγματικότητας μέτρα. Αλλιώς δεν υπάρχει ούτε παρόν για μας ούτε μέλλον για τα παιδιά μας! Η Ελλάδα πεθαίνει!

    Θα πραγματοποιηθούν ανάλογες συγκεντρώσεις κατά τόπους, την ίδια ημέρα και ώρα”.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γαλλία: Άγρια δολοφονία σε γάμο – «Γάζωσαν» τη νύφη μετά το γλέντι

    Αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε στις 04:30 τα ξημερώματα...

    ΠΑΤΡΑ: Κώστας Χατζής και Ελπίδα live στο Royal Theater

    Ο σπουδαίος τροβαδούρος του ελληνικού τραγουδιού, Κώστας Χατζής, συναντά επί...