ΠΑΤΡΑ: Ετοιμοι για κινητοποίηση οι έμποροι! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ

    Ημερομηνία:

    Με στόχο να σταλεί ένα μήνυμα προς την πλευρά του «αθηνοκεντρικό κράτους» για τις εισοδηματικές ανισότητες που συνεχίζουν να επικρατούν σε σχέση με την Περιφέρεια, τοπικοί Εμπορικοί Σύλλογοι αναλαμβάνουν ρόλο συντονισμού μιας σειράς δράσεων που στόχο έχουν να καταδείξουν τα προβλήματα της ενεργειακής φτώχειας και την διάλυση της μικρής και μεσαίας επιχειρηματικότητας.

    Οι σχετικές δράσεις, ανά νομό, σε όλη την Δυτική Ελλάδα, Πελοπόννησο και τη Ζάκυνθο περιλαμβάνουν ενημέρωση και σχεδιασμό κοινού πλαισίου δράσης, θα πραγματοποιηθούν το Πάσχα με στόχο την διοργάνωση, αμέσως μετά, μιας Παμπελοποννησιακής κινητοποίησης με κατεύθυνση προς την Γέφυρα του Ισθμού.
    Το πρόβλημα που συνίσταται στην κατακόρυφη πτώση του τζίρου για τις επιχειρήσεις λιανεμπορίου και τη μεγάλη πτώση της αγοραστικής δύναμης για τα νοικοκυριά, αρχής γενομένης από το περασμένο φθινόπωρο (2021) συζητήθηκε κατά τη διάρκεια του τελευταίου Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδος, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας και Ιθάκης, που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 12 – 13 Μαρτίου στον Πύργο.
    Κοινή εκτίμηση είναι ότι η φωνή της Περιφέρειας θα παραμένει ανίσχυρη όσο στο κέντρο, τόσο οι μισθοί όσο και οι επιχειρηματικοί τζίροι, θα συνεχίζουν να κινούνται σε απόσταση «ασφαλείας» από την Περιφέρεια. Για αυτό και αποφασίστηκε οι κατά τόπους Σύλλογοι να καλέσουν βουλευτές και κοινωνικούς φορείς για τον κοινό συντονισμό μιας μεγάλης Παμπελοποννησιακής κινητοποίησης.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η σύζυγος Βωβού από το χλιδάτο lifestyle στις «συνεδρίες απελευθέρωσης»

    Η άλλοτε κοσμική persona της αθηναϊκής high society των...

    Έρχονται «ραβασάκια» για ασφάλεια, ΚΤΕΟ και τέλη κυκλοφορίας

    Πάνω από 355.000 ιδιοκτήτες οχημάτων που δεν ανταποκρίνονται σε...

    Μαρία Αντωνά για Γιώργο Λιάγκα: «Ένα από τα πρώτα μας ραντεβού ήταν στο σπίτι του Κώστα Φραγκολιά»

    Συνέντευξη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου έδωσε η Μαρία Αντωνά, η...

    Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Δεν έκανα κάτι για να με συγχωρέσω»

    Μετά τη συνέντευξή της στη Ναταλία Γερμανού και το «Καλύτερα...