ΠΑΤΡΑ: Έτσι θα λειτουργήσει το 13032 – Πόσα μηνύματα θα επιτρέπονται ανά μέρα για ψώνια

    Ημερομηνία:

    Για το τρόπο που θα λειτουργήσει το λιανεμπόριο όταν ανοίξει, μίλησε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς.

    Ο κ. Γεωργαντάς μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του MEGA αναφέρθηκε στο νέο νούμερο 13032 στο οποίο θα στέλνουμε μήνυμα για να πηγαίνουμε για αγορές, όταν ανοίξει το λιανεμπόριο.

    «Σε συνεργασία με το υπουργείο Ανάπτυξης προσπαθήσαμε να βρούμε τεχνικές λύσεις που θα μπορούν να διευκολύνουν το λιανεμπόριο και τους καταναλωτές, όταν το επιτρέψουν οι επιδημιολόγοι. Δεν ξέρω αν θα υπάρχει περιορισμός τριών ωρών. Αλλά θα υπάρχει οριζόντιος περιορισμός στην αποστολή μηνύματος, θα επιτρέπεται ένα μήνυμα την ημέρα. Στη δεύτερη προσπάθεια θα είναι αρνητική η απάντηση», ανέφερε χαρακτηριστικα΄.

    Επίσης ξεκαθάρισε πως «δεν υπάρχει σκέψη για περιορισμό στους υπόλοιπους κωδικούς. Θα γίνει ξεχωριστός αριθμός μόνο για το λιανεμπόριο. Θέλω να πιστεύω ότι τον Μάιο θα υπάρχει ένα τείχος ανοσίας πολύ ισχυρό στη χώρα μας και το καλοκαίρι θα είμαστε σε κάποια κανονικότητα».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Νασιμέντο – Ο 22χρονος Πορτογάλος αναμένεται να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο

    Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Ντιόγκο Νασιμέντο για να «τελειώσει»...

    Ποδόσφαιρο-Κύπελλο Ελλάδας: Στο πρότυπο των ευρωπαϊκών Κυπέλλων η νέα διοργάνωση

    Η προκήρυξη του Κυπέλλου Ελλάδας 2025-26, που ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ, προβλέπει...

    ΠΑΝΙΚΟΣ ΑΠΟ ΦΩΤΙΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΖΑΡΟΥΧΛΕΪΚΑ: Πετάχτηκαν έντρομοι οι κάτοικοι! Κινδύνευσαν αυτοκίνητα – ΦΩΤΟ

    Πανικός επικράτησε στην περιοχή των Ζαρουχλεΐκων, της Πάτρας, από...

    ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ ΤΟ 2χρονο κοριτσάκι! Εγκυος η μητέρα του!

    Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η οικογένεια του δίχρονου κοριτσιού που...