ΠΑΤΡΑ: Εβαλαν ντουζιέρα για τους μετανάστες στον Λαδόπουλο – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Μπορεί το προσφυγικό κύμα στην Πάτρα να είναι πλέον σε ύφεση, όμως, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που ζουν κάτω από άθλιες συνθήκες στα εγκαταλειμμένα εργοστάσια της Ακτής Δυμαίων.

    Πριν από μερικές μέρες η ομάδα No Name Kitchen ξεκίνησε να βάζει ντους με ζεστό νερό στους προαύλιους χώρους για τους άστεγους μετανάστες που ζουν στο πρώην εργοστάσιο του Λαδόπουλου.

    Η «No Name Kitchen» είναι μια ΜΚΟ που έχει σταθεί στο πλευρό των μεταναστών και των προσφύγων, αλλά και γενικότερα όλων εκείνων των ανθρώπων που αναγκάστηκαν να φύγουν από την χώρα τους.

    Τα μέλη της ομάδας αυτής έχουν αναπτύξει αρκετές δράσεις στην Πάτρα και συνεργάζονται με τους αλληλέγγυους και τα μέλη της ομάδας Κίνησης Προσφύγων και Μεταναστών.

    Οι φωτογραφίες ανέβηκαν στο facebook

    ΠΑΤΡΑ: Εβαλαν ντουζιέρα για τους μετανάστες στον Λαδόπουλο - ΦΩΤΟ
    ΠΑΤΡΑ: Εβαλαν ντουζιέρα για τους μετανάστες στον Λαδόπουλο - ΦΩΤΟ
    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αγρότες στην Ναύπακτο: «Για ακόμη μια φορά η κυβέρνηση μοίρασε ψύχουλα»

    Στο ίδιο έργο θεατές για άλλη μια φορά οι...

    ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ: Ολα τα γκρουπ… ένα προς ένα! 107 ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ

    Ολα τα πληρώματα του Πατρινου Καρναβαλιού - Παρέλαση μικρών!...

    ΠΑΤΡΑ: Το έργο που κερδίζει τα βλέμματα όλων στην οδό Κανάρη – Της Τέτας Χαντζάρα – ΦΩΤΟ

    Τα βλέμματα των περαστικών συγκεντρώνει «Ο κολυμβητής», ένα έργο...
    Best Shop