ΠΑΤΡΑ: Εβαλε βηματοδότη ο Αμβρόσιος – Ολα όσα έγιναν στο Ρίο

    Ημερομηνία:

    Η Ιερά Μητρόπολη γνωστοποιεί στο Χριστεπώνυμο πλήρωμα ότι  την , Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2022 εξήλθε από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Παναγία η Βοήθεια» ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης πρ. Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος, ο οποίος υπεβλήθη σε επέμβαση τοποθέτησης βηματοδότη με επιτυχία και ήδη αναρρώνει στην οικία του, στο «Χάνι της Βοστίτσας».

    Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ιερώνυμος, ο οποίος από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλευρό του Γέροντος Μητροπολίτου, ευχαριστεί τόσο τον Διευθυντή της καρδιολογικής κλινικής, καθηγητή κ. Περικλή Νταβλούρο και τον θεράποντα ιατρό αναπληρωτή καθηγητή κ. Ιωάννη Χειλαδάκη, όσο και το νοσηλευτικό προσωπικό για όλα όσα με σεβασμό και δισκριτικότητα προσέφεραν στον Γέροντα Μητροπολίτη κατά την διήμερη νοσηλεία του.

    Διερμηνεύων  δε τα αισθήματα του φιλοχρήστου πληρώματος εύχεται ενθέρμως εκ μέρους όλων των πιστών ταχείαν ανάρρωση και αποκατάσταση της υγείας του με την βοήθειαν του Κυρίου μας δια πρεσβειών της Παναγίας Τρυπητής και του Αγίου Αμβροσίου!

    Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έπεσαν από το μπαλκόνι κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης

    Πολλά ατυχήματα έχουμε ακούσει να συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της ερωτικής...

    Τα 4 αντικείμενα που πρέπει να κουβαλάς μαζί σου καθημερινά

    Κάποιοι το αποκαλούν τάση, άλλοι τρόπο ζωής ή χόμπι,...

    Η Ρωσίδα καλλονή που θα “στοιχειώσει” τα όνειρα σας!

    Όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές οι Ρωσίδες έχουν από...

    «Είμαι αυτοδημιούργητη» δήλωσε η Πάρις Χίλτον και προκάλεσε αντιδράσεις – «Είσαι σε παραλήρημα» της γράφουν

    Αντιδράσεις προκάλεσε στα social media δήλωση της Πάρις Χίλτον ότι είναι...