Πάτρα: Εβδομάδα Αιμοδοσίας με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

    Ημερομηνία:

    Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με πίστη στην συλλογική δράση και στην κοινή προσπάθεια, συμμετέχει ενεργά, στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει το κίνημα της εθελοντικής αιμοδοσίας στην Πάτρα και στην περιοχή μας.

    Αυτή την φορά, συμμετέχει στη διοργάνωση της εβδομαδιαίας αιμοδοσίας από 18-22 Οκτωβρίου στην πλατεία Γεωργίου μετά από πρωτοβουλία του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών Καραμανδανείου και την σύμπραξη του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών, του Λυκείου Ελληνίδων Πατρών, της Στέγης Καλαβρυτινών Αγίας Λαύρας και του ράδιο ΤΑΞΙ EXPRESS Πάτρας.

    ICECAP

    Η αιμοδοσία αυτή, αφιερωμένη στα 200 χρόνια ελευθερίας, συμβολίζει την αναγκαιότητα του κοινού αγώνα, για να απαλλαγεί η Ελληνική κοινωνίας από την «τυραννία»  της έλλειψης αίματος και την αγωνιώδη αναζήτηση μίας μονάδας  για τον συγγενή ή τον φίλο που έχει ανάγκη.

    «Στις δύσκολες ημέρες που βιώνουμε είναι ιδιαίτερα σημαντικό να μην ξεχνάμε ότι το αίμα δεν παράγεται, δεν αγοράζεται και δεν πουλιέται. Είναι το υπέρτατο αγαθό και καθένας από εμάς μπορεί να χαρίσει ζωή σε ένα συνάνθρωπό του μέσω της εθελοντικής του προσφοράς. Να μην αφήσουμε καμία ζωή να κινδυνέψει. Να είμαστε εκεί για τον διπλανό μας και στα εύκολα και στα δύσκολα» δηλώνει ο Αντιπεριφερεάρχης ΠΕ Αχαΐας και υπεύθυνος για θέματα δημόσιας υγείας Χαράλαμπος Μπονάνος.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Θέμης Μπάκας: Δήλωση για την 58η επέτειο του πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου 1967

    Για την 58η επέτειο του πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου...

    Ακρωτηρίασαν δύο δάχτυλα του Μουγκοπέτρου – ΕΛ.ΑΣ.: Κανείς δεν μας ενημέρωσε! Το μάθαμε… από site

    Ακρωτηριάστηκε σε δύο δάχτυλα ο γνωστός μουσικός και δεξιοτέχνης του κλαρίνου, Άρης...

    ΠΑΤΡΩΝ – ΠΥΡΓΟΥ: Αλλα 115 εκατ. ευρώ στην ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟ για το έργο

    Αίσιο τέλος, τρία χρόνια μετά το αίτημα αποζημίωσης στο Δημόσιο, παίρνουν...

    Πλεόνασμα-έκπληξη ανοίγει τον δρόμο για μειώσεις φόρων

    Η μόνη «ευχάριστη είδηση» σε όλη την Ευρώπη -εν μέσω...