Πάτρα: Έξαλλοι στον ΣΚΕΑΝΑ με τα μέτρα που δεν πάρθηκαν το τριήμερο του καρναβαλιού

    Ημερομηνία:

    Έξαλλοι είναι στον ΣΚΕΑΝΑ με όλα αυτά που συνέβησαν κατά τη διάρκεια του τριημέρου της κορύφωσης του Πατρινού Καρναβαλιού.

    Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου, οι αρμόδιες αρχές που έχουν τα ηνία των ελεγκτικών μηχανισμών, αλλά και οι φορείς δεν έκαναν απολύτως τίποτα για να προστατεύσουν την οργανωμένη εστίαση, σε ένα τριήμερο που η Πάτρα ήταν γνωστό ότι θα βούλιαζε από τον κόσμο.

    «Αυτό που κυριάρχησε το τριήμερο στην Πάτρα δεν ήταν η εστίαση, αλλά η πειρατεία» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ Τάσος Γιατράς σε σχετική ερώτηση που του έγινε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Max Fm.

    Όλα αυτά τη στιγμή που είχαν προηγηθεί αλλεπάλληλες συζητήσεις και συσκέψεις παρουσία όλων των εμπλεκόμενων φορέων (δήμου, περιφέρειας κτλ), αλλά και των αρμόδιων αρχών για να παρθούν τα ανάλογα μέτρα και να κυνηγηθεί η υπαίθρια εστίαση και οι πλανόδιοι πωλητές.

    Μέτρα όμως που δεν εφαρμόστηκαν αφού σύμφωνα με τον ΣΚΕΑΝΑ δεν έγινε κανένας απολύτως έλεγχος από αστυνομία και κλιμάκια ελεγκτικών μηχανισμών. Σε όλο αυτό βέβαια βοήθησε και ένα σημαντικό μέρος της εστίασης, καθώς όλα σχεδόν τα ψητοπωλεία του κέντρου είχαν βγάλει ψησταριές, καταστήματα ήταν με πόρτες ανοικτές και δυνατή μουσική ή ακόμα και ηχεία έξω, ενώ σε κάποια σημεία της Πάτρας είχαν στηθεί από τα μαγαζιά έως και υπαίθρια μπαρ.

    Κι φυσικά σε ότι αφορά τους μικροπωλητές είχαν στηθεί πάγκοι ή ακόμα και βανάκια προερχόμενα από άλλες πόλεις που έδιναν σουβλάκια, σάντουιτς, μπύρες και μαυροδάφνες. Αυτό που τονίζουν στις συζητήσεις τους τα μέλη του ΣΚΕΑΝΑ είναι ότι επιλογή της πόλης είναι να έχει αυτό το καρναβάλι και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα κατά τη διάρκεια του τριημέρου.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κέρκυρα: Αυτοκίνητο «βούτηξε» στη θάλασσα – Σώος βγήκε ο 70χρονος οδηγός

    Από τύχη γλίτωσε ένας 70χρονος, ο οποίος έπεσε με...

    ΑΧΑΪΑ: Κάλεσμα από το Κίνημα Δημοκρατίας για τα Τέμπη

    Η Ομάδα Πρωτοβουλίας Αχαΐας του Κινήματος Δημοκρατίας, καλούν τα...

    ΠΑΤΡΑ: – Βασίλης Αλεξόπουλος: «Έχουμε χάσει παιδιά επειδή οι γονείς τα είχαν αγκαλιά»

    Ένα απίστευτο τροχαίο ατύχημα, στο οποίο τραυματίστηκε ένας 4χρονος,...

    Πάτρικ Σβαρτσενέγκερ: «Έχω δουλέψει σκληρά, δεν πήρα τον ρόλο στο White Lotus λόγω του πατέρα μου»

    Ο Πάτρικ Σβαρτσενέγκερ εξέφρασε την απογοήτευσή του σε συνέντευξη...
    Best Shop