ΠΑΤΡΑ: Εξιτήριο για τον π. Αναστάσιο Γκοτσόπουλο – Πως εξελίχθηκε η υγεία του με τον κορονοϊό

    Ημερομηνία:

    Συνεχίζεται η περιπέτεια υγείας για τον πατέρα Αναστάσιο Γκοτσόπουλο, αρκετές ημέρες μετά την διάγνωση πως νοσεί από κορονοϊό.

    Ο γνωστός ιερέας της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου Πατρών, από τους πλέον φανατικούς αντιεμβολιαστές, δεν κατάφερε να αποφύγει τον ιό.

    Προ ημερών κόλλησε κορονοϊό, με αποτέλεσμα μάλιστα να φθάσει μέχρι το νοσοκομείο.

    Σύμφωνα με πληροφορίες   η υγεία του πατρός Αναστάσιου επιδεινώθηκε τις προηγούμενες ημέρες και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο εφημερεύον νοσοκομείο της πόλης.

    Ωστόσο, τα συμπτώματα δεν ήταν σοβαρά και έλαβε εξιτήριο.

    Σήμερα ο ιερέας ξεκουράζεται σπίτι του, αλλά συνεχίζει να ταλαιπωρείται από την ασθένεια, καθώς δεν έχει απαλλαγεί πλήρως από τις συνέπειες της.

    Η δίκη

    Να σημειωθεί πως πριν περίπου ένα μήνα ο π. Αναστάσιος Γκοτσόπουλος είχε περάσει την πόρτα των δικαστηρίων της Πάτρας,

    Η κατηγορία που του έχει αποδοθεί είναι ότι στις 25 Μαρτίου 2020, ανήμερα του Ευαγγελισμού, και ενώ υπήρχε lockdown και περιοριστικά μέτρα λειτουργίας των εκκλησιών (χωρίς πιστούς και με κλειστές θύρες), εκείνος άνοιξε κανονικά τον Ιερό Ναό και λειτούργησε. Την στιγμή μάλιστα που ο Μητροπολιτικός Ναός παρέμενε κλειστός και ο Μητροπολίτης Πατρών τελούσε τη Θεία Λειτουργία χωρίς πιστούς.

    Για την ενέργειά του αυτή είχε κινηθεί ποινική διαδικασία, αλλά η υπόθεση αναβλήθηκε για τις 9 Μαϊου 2022.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτός είναι ο Πατρινός επιχειρηματίας που πήρε το κατάστημα που έκλεισε στη Ρήγα Φεραίου – ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c%cf%82-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b9%ce%bd%cf%8c%cf%82-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%b1-2/

    Ποια περιοχή της Πάτρας απεικονίζεται στην φωτογραφία;

    Πρόκειται για την Εγλυκάδα

    ΠΑΤΡΑ: Που ήταν αυτό το κτίριο που στέγαζε την Εθνική Τράπεζα το 1900;

    Άποψη της οικίας Χαϊδόπουλου, όπου στεγαζόταν η Εθνική τράπεζα,...

    ΠΑΤΡΑ: Κάνει θραύση το βιβλίο του δημοσιογράφου Διονύση Ζακυνθινού

    Ο Διονύσης Ζακυνθινός με εξήντα κομμάτια παζλ στήνει και...