ΠΑΤΡΑ: Εξωστρέφεια στην «Ελπίδα»

    Ημερομηνία:

    Παρουσία και του Περιφερειάρχη, Νεκτάριου Φαρμάκη, συνεδρίασε προ ημερών για πρώτη φορά το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ογκολογικού Ξενώνα «Ελπίδα» υπό την προεδρία της Αναστασίας Μανωλοπούλου.

    Η ίδια σε ανάρτησή της έγραψε πως «είμαστε μια δυνατή ομάδα» και υπογράμμισε πως στόχος της είναι να συνεχίσει ο Ξενώνας να προσφέρει τις πολύτιμες βοήθειες προς τους ογκολογικούς ασθενείς της Δυτικής Ελλάδας. Σημειώνεται πως στόχος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι η ενίσχυση της εξωστρέφειας του Ιδρύματος και αυτό έχει άμεση σχέση με το να γίνει ακόμα πιο γνωστός σε περιοχές της χώρας από τις οποίες φτάνουν ασθενείς στην Πάτρα για θεραπείες. Αυτός εξάλλου, είναι και ο στόχος του Ξενώνα. Να παρέχει στέγη διαβίωσης σε ασθενείς που φτάνουν στην Πάτρα από άλλες περιοχές και δεν έχουν κάπου να μείνουν για το διάστημα της θεραπείας τους.

    GLEARNET

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτά τα ζώδια δεν σέβονται τα όρια των άλλων

    Όλοι έχουμε συναναστραφεί ανθρώπους που δεν σέβονται τα όρια...

    «Πώς ένα τρίο με βοήθησε να ξεπεράσω τον δύσκολο χωρισμό μου»

    Φαίνεται πώς όλο και περισσότερος κόσμος έχει αρχίσει και...

    ΠΑΤΡΑ: Μία βόλτα στην πόλη… πριν 45 χρόνια! ΒΙΝΤΕΟ

    Η Πάτρα ήταν κάποτε μια διαφορετική πόλη από αυτή...

    Μακροζωία: Αυτός ο συνδυασμός μακραίνει τη ζωή και αδυνατίζει

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%bc%ce%b1%ce%ba%cf%81%ce%bf%ce%b6%cf%89%ce%af%ce%b1-%ce%b1%cf%85%cf%84%cf%8c%cf%82-%ce%bf-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b4%cf%85%ce%b1%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82-%ce%bc%ce%b1%ce%ba%cf%81%ce%b1%ce%af%ce%bd/