ΠΑΤΡΑ: Ευχάριστα νέα για την παιδοψυχιατρική του Καραμανδανείου

    Ημερομηνία:

    Με συνεχείς αποφάσεις επιχειρείται η πλήρης και ασφαλής λειτουργία της Παιδοψυχιατρικής Κλινικής του Καραμανδανείου. Προς την κατεύθυνση αυτή έχει δοθεί άλλωστε και σχετική εντολή από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

    Η ανάληψη της επιστημονικής ευθύνης της Κλινικής από τον καθηγητή, Φίλιππο Γουρζή, σε συνεργασία με τη διοίκηση του νοσοκομείου και τη διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, φαίνεται να κάνει μία νέα επανεκκίνηση σε πιο υγιείς βάσεις.

    Μάλιστα προς την κατεύθυνση αυτή, πέραν της ενίσχυσης με ιατρικό προσωπικό, ελήφθησαν αποφάσεις από το ΔΣ του νοσοκομείου που απαντούν σε λειτουργικές φύσεως ζητήματα.

    Ειδικότερα την περασμένη εβδομάδα, συνεδρίασε το ΔΣ και έστησε γέφυρα μεταξύ της Κλινικής που στεγάζεται στο παλαιό Καραμανδάνειο και της κεντρικής παιδιατρικής μονάδας ώστε να έχουν μία πιο αποτελεσματική συνεργασία οι παιδοψυχίατροι με τους παιδιάτρους.

    Αυτό σημαίνει στην πράξη ότι κάθε εβδομάδα ένα παιδίατρος θα επισκέπτεται την Παιδοψυχιατρική Κλινική και θα ελέγχει όλα τα παιδιά που νοσηλεύονται. Ακολούθως σε συνεργασία με τους παιδοψυχιάτρους και το νοσηλευτικό προσωπικό θα δίνει οδηγίες για την περίθαλψή τους.

    Στην περίπτωση που προκύψει έκτακτη ανάγκη θα υπάρχει συνεργασία για το πώς θα καλύπτεται το περιστατικό από τις άλλες ειδικότητες.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ποια ήταν η τιμωρία τον μοιχό και την μοιχαλίδα στην αρχαία Ελλάδα

    Υπάρχει μεγάλη ιστορία πίσω από τις έννοιες «μοιχός» και...

    ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ «ΣΙΔΕΡΙΚΑ» ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: Τα μέτρα για τα όπλα… «πονοκέφαλος» για τη νύχτα

    Οι αποφάσεις της κυβέρνησης για την χρήση όπλων δεν...

    Οι χώρες με τον πιο ισχυρό στρατό στον κόσμο – Σε ποιες θέσεις βρίσκονται Ελλάδα και Τουρκία

    Μερικές από τις πιο εντυπωσιακές τεχνολογικές εξελίξεις καταγράφονται σήμερα...

    Πάτρα: Επεισοδιακή σύλληψη 45χρονου

    Επεισοδιακά χαρακτηριστικά έλαβε η σύλληψη ενός 45χρονου αλλοδαπού, υπηκόου...