ΠΑΤΡΑ: Ευχάριστα νέα για τοιν 27χρονο που είχε διασωληνωθεί στον “Αγιο Ανδρέα”! “Ξύπνησε” από το κώμα!

Ημερομηνία:

Ευχάριστα είναι τα νέα από τα Ιωάννινα όπου νοσηλεύεται ο 27χρονος Ηλείος αστυνομικός από τον Κάρδαμα, που είχε πέσει σε κώμα προ δεκαπενθημέρου.

PHILOXENIA

Ο 27χρονος ξύπνησε από το κώμα και παραμένει νοσηλευόμενος στη ΜΕΘ.

Ο 27χρονος αστυνομικός από τον Καρδαμά Ηλείας, που υπηρετεί σε υπηρεσία της Αττικής, είχε λάβει άδεια και είχε επισκεφτεί την οικογένεια του. Την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, αισθάνθηκε αδιαθεσία με μούδιασμα σε χέρια και πόδια. Έτσι πήγε στο νοσοκομείο Πύργου, όπου σύμφωνα με την οικογένεια εξετάστηκε και του συστήθηκε να επιστρέψει στο σπίτι του για να ξεκουραστεί.

Η οικογένεια και ο ίδιος δεν επαναπαύτηκαν και επικοινώνησαν τηλεφωνικά με γιατρό από το περιβάλλον τους ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα.

Τα συμπτώματα που παρουσίαζε ο 27χρονος, αλλά και το επίπεδο επικοινωνίας που είχε με τον γιατρό, ανησύχησαν τον τελευταίο που πρότεινε άμεσα να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Πάτρας. Έτσι χωρίς να χαθεί χρόνος μεταφέρθηκε στο Γ.Ν. Πατρών “Άγιος Ανδρέας” όπου οι γιατροί διασωλήνωσαν λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης που παρουσίαζε, τον 27χρονο και έπειτα τα ξημερώματα της Δευτέρας 12/9 το παλικάρι διακομίστηκε στο Γ.Ν. Ιωαννίνων “Χατζηκώστας” και λίγο αργότερα στο Πανεπιστημιακό, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Η Κιάρα Φεράνι ταξίδεψε στον Αμαζόνιο: Ήταν η πιο απίστευτη εμπειρία, έγραψε

Ένα διαφορετικό ταξίδι έκανε η Κιάρα Φεράνι, αφού προηγουμένως επισκέφθηκε ελληνικά...

Σοκ σε τουαλέτες γνωστού καφέ στο κέντρο της Πάτρας: Νεαρός παρενόχλησε 18χρονη

Την καταγγελία 18χρονης από τη Γερμανία εξετάζουν οι αστυνομικές...

Τουριστικό τρενάκι στην Ισπανία άρχισε να κινείται χωρίς οδηγό και τραυμάτισε 44χρονο στο Τολέδο, δείτε βίντεο

Ένα επικίνδυνο περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο στο ιστορικό κέντρο...