Πάτρα: Φανάρι επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, έξω από το 12ο Γενικό Λύκειο Πατρών

Ημερομηνία:

Στην τοποθέτηση νέου φωτεινού σηματοδότη πεζών επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, έξω από το 12ο Γενικό Λύκειο Πατρών, προχωρούν οι αρμόδιες υπηρεσίες, βάζοντας τέλος σε μια πολυετή αναμονή και στην επικινδυνότητα ενός δρόμου ταχείας κυκλοφορίας.

PHILOXENIA

Την εξέλιξη γνωστοποίησε ο Χαράλαμπος Μπονάνος, ο οποίος πραγματοποίησε αυτοψία στο σημείο συνοδευόμενος από τον διευθυντή του σχολείου, κ. Σπίνο, και τις υποδιευθύντριες.Πάτρα: Φανάρι πεζών στην Βενιζέλου μετά από αίτημα 14 ετών του 12ου Λυκείου ΦΩΤΟ

Σύμφωνα με τη διαβεβαίωση των συνεργείων, οι εργασίες ολοκληρώνονται και το φανάρι θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία πριν από τον καθιερωμένο αγιασμό για τη νέα σχολική χρονιά.

Πάτρα: Φανάρι πεζών στην Βενιζέλου μετά από αίτημα 14 ετών του 12ου Λυκείου ΦΩΤΟΠάτρα: Φανάρι πεζών στην Βενιζέλου μετά από αίτημα 14 ετών του 12ου Λυκείου ΦΩΤΟΠάτρα: Φανάρι πεζών στην Βενιζέλου μετά από αίτημα 14 ετών του 12ου Λυκείου ΦΩΤΟ

Όπως επισημάνθηκε, η ανάγκη για τη δημιουργία μιας ασφαλούς διάβασης σε έναν πολυσύχναστο και ταχείας κυκλοφορίας δρόμο αποτελούσε πάγιο αίτημα της σχολικής κοινότητας, το οποίο παρέμενε ανικανοποίητο για 14 ολόκληρα χρόνια.Πάτρα: Φανάρι πεζών στην Βενιζέλου μετά από αίτημα 14 ετών του 12ου Λυκείου ΦΩΤΟΜετά τη συνάντηση των υπευθύνων του σχολείου με την Περιφέρεια, το έργο ιεραρχήθηκε ως άμεσης προτεραιότητας και προχώρησε σύντομα μετά τη σχετική υπηρεσιακή μελέτη.

Έπαινοι για τους «μαυροπίνακες-έργα τέχνης»Πάτρα: Φανάρι πεζών στην Βενιζέλου μετά από αίτημα 14 ετών του 12ου Λυκείου ΦΩΤΟ

Πέρα από το ζήτημα της οδικής ασφάλειας, ο κ. Μπονάνος εξέφρασε τον θαυμασμό του για τη δημιουργικότητα και την αισθητική των εκπαιδευτικών και των μαθητών του 12ου ΓΕΛ.Πάτρα: Φανάρι πεζών στην Βενιζέλου μετά από αίτημα 14 ετών του 12ου Λυκείου ΦΩΤΟΜε τη συμβολή καλλιτεχνών, οι παλιοί, φθαρμένοι μαυροπίνακες του σχολείου μεταμορφώθηκαν σε εντυπωσιακά έργα τέχνης, αποδεικνύοντας τι μπορεί να πετύχει μια σχολική κοινότητα όταν υπάρχει μεράκι και αγάπη για το αντικείμενό της.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα – Προσφυγικά: Ετοιμη και η δεύτερη κερκίδα στο ιστορικό γήπεδο

Εντός των προβλεπόμενων χρονοδιαγραμμάτων ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για την...

Πάτρα: Ανοίγει νέα ψησταριά στο κέντρο

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%b1%ce%bd%ce%bf%ce%af%ce%b3%ce%b5%ce%b9-%ce%bd%ce%ad%ce%b1-%cf%88%ce%b7%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%81%ce%b9%ce%ac-%cf%83%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%ad%ce%bd%cf%84%cf%81%ce%bf/

Ανδρέας Τσώκος: Στην «πρώτη γραμμή» της Υγείας σε Ρίο και Αίγιο

«Στοίχημα ευθύνης η ενίσχυση του ΕΣΥ και η φροντίδα...

Πάτρα: Το λιμάνι αποχαιρετά τον Γιάννη Κουλούρη – «Υπόδειγμα επαγγελματία, φωτεινό παράδειγμα»

Με λόγια βαθιάς εκτίμησης και συγκίνησης αποχαιρετά τον Γιάννη...