Πάτρα: Φωταγωγείται το Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων»

    Ημερομηνία:

    Για την Παγκόσμια Ημέρα Αρθρίτιδας στις 12 Οκτωβρίου, πέντε πόλεις της Ελλάδας πρόκειται να φωταγωγήσουν σημαντικά κτίρια και μνημεία τους με το χαρακτηριστικό μπλε χρώμα της αρθρίτιδας.

    Η πρωτοβουλία ανήκει στην Πανελλήνια Ομοσπονδία ΡευΜΑζήν, βασικός στόχος της οποίας αποτελεί η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού γύρω από τα ρευματικά-μυοσκελετικά νοσήματα. Στις εκδηλώσεις που έχουν ήδη προγραμματιστεί συμπεριλαμβάνεται η φωταγώγηση χαρακτηριστικών κτιρίων και μνημείων στις πέντε πόλεις-έδρες των συλλόγων-μελών της Θεσσαλονίκης, της Κρήτης και της Πάτρας.

    Στις 12 Οκτωβρίου από τις 19:00 μέχρι τις 22:00 θα φωταγωγηθεί το Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων», ενώ στο σημείο θα υπάρχουν εθελοντές που θα προσφέρουν στους πολίτες έντυπο υλικό ενημέρωσης.

    Λίγο νωρίτερα την ίδια ημέρα, θα διοργανωθεί και η ενημερωτική Ημερίδα με τίτλο «Παγκόσμια Ημέρα Αρθρίτιδας 2022», στην αίθουσα του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πάτρας, με την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (ΠΔΕ) και της Ιατρικής Εταιρείας Δυτικής Ελλάδος και Πελοποννήσου (ΙΕΔΕΠ). Η έναρξη της εκδήλωσης έχει προγραμματιστεί για τις 18:30.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τραγωδία στα Τέμπη: Το νέο άγνωστο θρίλερ για την πυρόσφαιρα

    Η φονική έκρηξη στα Τέμπη ίσως πέρασε από την…...

    Νατάσσα Μποφίλιου: Εμφανίστηκε με μπλούζα «Δεν έχω οξυγόνο»

    Στις 28 Φεβρουαρίου συμπληρώνονται δύο χρόνια από το σιδηροδρομικό...

    Συνθήματα που γράφτηκαν στα σύγχρονα κινήματα

    Όλες οι διεκδικήσεις που πήραν έκταση και απέκτησαν κινηματικό...

    Διέρρηξαν λεβητοστάσια 4 σχολείων – Αφαίρεσαν πάνω από 2 τόνους και 400 λίτρα πετρελαίου θέρμανσης

    Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω, χθες (22/02) το βράδυ σε περιοχή...
    Best Shop