ΠΑΤΡΑ: ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΣΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ: “Ανατροπή” στην υπόθεση

    Ημερομηνία:

    Η Ασφάλεια Πάτρας, επιστρατεύοντας την εις άτοπο απαγωγή, κατατείνει στο ενδεχόμενο κάποιος πυρομανής, τελικά, να είναι εκείνος που το βράδυ της Αναστάσεως έκαψε 3 μηχανές αστυνομικού, που διαμένει στην περιοχή του Κάστρου.

    proliptikes

    «Ο αστυνομικός κατέθεσε και δεν ανέφερε κάτι που να μας υποψιάσει ότι κάποιος εχθρός του ήθελε να τον εκδικηθεί. Δεν έχει διαφορές και έχθρες που να δικαιολογούν έναν τόσο ακραίο εμπρησμό», είπε στην «Πελοπόννησο» ανώτερος αξιωματικός της τοπικής ΕΛΑΣ.

    Παράλληλα αποκλείει και το ενδεχόμενο να στοχοποιήθηκε ο ένστολος από αναρχικούς ή αντιεξουσιαστές: «Πριν λίγες μέρες αναρχικοί ανέλαβαν ακτιβιστική πρωτοβουλία και αφαίρεσαν τρόφιμα από σούπερ μάρκετ και μοίρασαν σε καταναλωτές της Λαϊκής αγοράς. Σχεδόν αμέσως ανέλαβαν την ευθύνη. Οταν κάνουν κάτι το… ομολογούν, για να μην τους πάρει άλλος τη δόξα.

    Στην περίπτωση, όμως, του εμπρησμού δεν συνέβη κάτι τέτοιο και τείνουμε να πιστέψουμε ότι δεν στοχοποίησαν αυτοί τον αστυνομικό…».

    Μετά ταύτα, οι έρευνες επικεντρώνονται στην εκδοχή να πυρπόλησε κάποιος άλλος τις μοτοσυκλέτες: «Πρόκειται για την πλέον βάσιμη εκδοχή. Επεξεργαζόμαστε ενδείξεις που έχουμε. Μια λάθος κίνηση περιμένουμε, που αν γίνει, θα διευκολύνει το έργο μας και θα βγάλουμε την… ‘’κουκούλα’’ του άγνωστου δράστη…».

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: “Εφυγε” στα 49 ο Σταύρος Κοσμόπουλος

    ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΣΤΑΥΡΟ ΑΝΤΩΝ. ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟ ΕΤΩΝ 49 ΘΑΝΟΝΤΑ ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 5-3-2025 ΚΑΙ...

    ΠΑΤΡΑ: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Τετάρτη 5 και την Πέμπτη 6 Μαρτίου 2025

    ΚΗΔΕΙΑ ΤOΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝO ΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (ΕΤΩΝ 28) ΘΑΝΟΝΤΑ ΚΗΔΕΥΟΜΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 5...

    Ο Προμηθέας έχασε με το βαρύ 97-77 από την Ιταλική Ντερτόνα

    Βαριά ήττα με 97-77 υπέστη ο Προμηθέας αργά το βράδυ της...

    Τέμπη: Η Βουλή στέλνει τον Τριαντόπουλο σε προανακριτική

    Σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους πραγματοποιήθηκε η συζήτηση στο ελληνικό...
    Best Shop