ΠΑΤΡΑ – ΦΩΤΟ: Επισκέψεις των ΚΑΠΗ στα Παλαιά Σφαγεία

    Ημερομηνία:

    Για μια ακόμα χρονιά μέλη από τα 3 ΚΑΠΗ παρακολούθησαν και συμμετείχαν στα δημιουργικά εργαστήρια κατασκευής καρναβαλικής μάσκας που γίνονται στον πολυχώρο των Παλαιών Σφαγείων.

    Φλίγκος

    Την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου στα δημιουργικά εργαστήρια συμμετείχαν μέλη του Γ’ ΚΑΠΗ Ζαρουχλείκων, την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου του Β΄ ΚΑΠΗ Αγυιάς και την Τρίτη 5 Μαρτίου του Α΄ ΚΑΠΗ Προσφυγικών.

    Είκοσι περίπου μέλη από κάθε ΚΑΠΗ παρακολούθησαν επιμορφωτικό βίντεο για το Πατρινό Καρναβάλι. Ξεναγήθηκαν στους χώρους των Παλαιών Σφαγείων και στις εκθέσεις που φιλοξενούνται (Έκθεση Αφίσας του Πατρινού Καρναβαλιού, Έκθεση κατασκευών πληρωμάτων Κρυμμένου Θησαυρού και Έκθεση με σκίτσα του Ανδρέα Αγγελόπουλου). Κατασκεύασαν μάσκες με την παραδοσιακή τεχνική του χαρτώματος.

    ICECAP

    Υπεύθυνος των επισκέψεων των ΚΑΠΗ ήταν ο Προϊστάμενος του Τμήματος Τρίτης Ηλικίας του ΚΟΔΗΠ Γιώργος Κολοκυθάς.

    Η δράση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος του Πατρινού Καρναβαλιού 2024, αποτέλεσε συνεργασία της Δομής Προώθησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς του Δήμου Πατρέων με την ΚΕΔΗΠ – Καρναβάλι Πάτρας.

     

    ΠΑΤΡΑ - ΦΩΤΟ: Επισκέψεις των ΚΑΠΗ στα Παλαιά Σφαγεία ΠΑΤΡΑ - ΦΩΤΟ: Επισκέψεις των ΚΑΠΗ στα Παλαιά Σφαγεία ΠΑΤΡΑ - ΦΩΤΟ: Επισκέψεις των ΚΑΠΗ στα Παλαιά Σφαγεία ΠΑΤΡΑ - ΦΩΤΟ: Επισκέψεις των ΚΑΠΗ στα Παλαιά Σφαγεία ΠΑΤΡΑ - ΦΩΤΟ: Επισκέψεις των ΚΑΠΗ στα Παλαιά Σφαγεία ΠΑΤΡΑ - ΦΩΤΟ: Επισκέψεις των ΚΑΠΗ στα Παλαιά Σφαγεία ΠΑΤΡΑ - ΦΩΤΟ: Επισκέψεις των ΚΑΠΗ στα Παλαιά Σφαγεία ΠΑΤΡΑ - ΦΩΤΟ: Επισκέψεις των ΚΑΠΗ στα Παλαιά Σφαγεία

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Τεχνητή Νοημοσύνη «φόρεσε» κελεμπίες στους παίκτες του Ολυμπιακού ενόψει του Final Four του Άμπου Ντάμπι – Βίντεο

    Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να προετοιμάζεται για το Άμπου Ντάμπι και το Final Four της Euroleague, με...

    Άννα Βίσση: Νονά έγινε η τραγουδίστρια – Βάφτισε τον γιο του Γιάννη και της Δήμητρας Κούστα

    Νονά έγινε η Άννα Βίσση, αφού βάφτισε το τρίτο παιδί...