ΠΑΤΡΑ – ΦΩΤΟ: Η ηγεσία της Πυροσβεστικής στην Αστυνομική Διεύθυνση

    Ημερομηνία:

    Τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας και τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας, επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί, ο Συντονιστής Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων (Κεφαλονιά, Ζάκυνθος, Ιθάκη) Υποστράτηγος Δημήτριος ΓΕΩΡΓΑΝΑΣ, συνοδευόμενος από τον Περιφερειακό Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας, Αρχιπύραρχο Βασίλειο ΣΟΛΔΑΤΟ, όπου συναντήθηκαν με τον νέο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή, Υποστράτηγο Ανδρέα ΤΣΑΠΙΚΟΥΝΗ και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, Ταξίαρχο Θεόδωρο ΤΣΑΤΣΑΡΗ.

    Οι επισκέψεις πραγματοποιήθηκαν με αφορμή την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του Συντονιστή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, καθώς και του Περιφερειακού Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας, ενώ συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος. Ο νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής συνεχάρη τους νέους επικεφαλής για τα καθήκοντα τους, τονίζοντας ότι η συνεργασία των Σωμάτων Ασφαλείας θα συνεχίσει στα ίδια υψηλά επίπεδα.

    ΠΑΤΡΑ - ΦΩΤΟ: Η ηγεσία της Πυροσβεστικής στην Αστυνομική Διεύθυνση

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ιωάννινα: Μεγάλη καθίζηση «κατάπιε» όχημα καθαριότητας του δήμου

    Μεγάλη καθίζηση του οδοστρώματος σημειώθηκε επί της οδού Βελισσαρίου...

    Έργο Interreg M.A.R.K.A.T.O.: Ελλάδα και Ιταλία μαζί για την αναζωογόνηση των παραδοσιακών τεχνών και της πολιτιστικής κληρονομιάς

    Προσκαλούμε επιχειρηματίες παραδοσιακών επαγγελμάτων, τεχνίτες, πολιτιστικούς φορείς, δημιουργικές επιχειρήσεις...

    Η ανιψιά του Αγίου Παϊσίου περιγράφει τα παιδικά χρόνια δίπλα του: «Είναι βαρύ το όνομα που φέρουμε, θαύμα η σειρά για τη ζωή του»

    Η εκπαιδευτικός Μαρία Εζνεπίδου, ανιψιά του Αγίου Παϊσίου διηγήθηκε προσωπικές μνήμες...

    13 τα νόμιμα τζαμιά σε Αθήνα και Πειραιά, πάνω από 60 τα παράνομα, τι προβλέπεται για το κλείσιμο και τις απελάσεις

    Δεκατρείς άδειες για τη λειτουργία χώρων λατρείας-τζαμιών έχουν εκδώσει...