ΠΑΤΡΑ – ΦΩΤΟ: Η συνέλευση των Αστυνομικών

    Ημερομηνία:

    Την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 18:30 διεξήχθη στην Πάτρα η  Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσής μας στην αίθουσα συνεδρίων του  Επιμελητηρίου Αχαΐας. 

    Στην συνέλευση, πέραν του σημαντικού αριθμού μελών μας, παραβρέθηκαν  ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρηγόρης  Γερακαράκος, ο Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων της ΠΟΑΣΥ Γεώργιος  Σταματάκης, το μέλος τους ΔΣ της ΠΟΑΣΥ και πρώην Πρόεδρος της ΕΑΥΑ  Σταύρος Τσεκούρας, ο πρώην Πρόεδρος της ΕΑΥΑ και Αντιπρόσωπος στην  ΠΟΑΣΥ Θανάσης Αθανασόπουλος και η Υποστράτηγος Ε.Α. κα Ευσταθία Γιαννιά.

    Κατά την διάρκεια την συνέλευσης ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ ενημέρωσε  εκτενώς τα παραβρισκόμενα μέλη για το σύνολο των οικονομικών, ασφαλιστικών  και συνταξιοδοτικών ζητημάτων που ισχύουν ή βρίσκονται σε εξέλιξη και  απάντησε στα ερωτήματά τους. Ιδιαίτερη έκπληξη προκάλεσε δε το γεγονός ότι  ενημέρωσε τους παραβρισκόμενους Συναδέλφους για τις παρεμβάσεις της  Ομοσπονδίας στο Υπουργείο Οικονομικών και την πρόθεση της Ελληνικής  Κυβέρνησης να χορηγήσει εφάπαξ επίδομα 600 ευρώ σε Αστυνομικούς και  Λιμενικούς με την επόμενη μισθοδοσία τους για την απλήρωτη υπερεργασία το  τελευταίο διάστημα. Γεγονός που επιβεβαιώθηκε μετά από λίγο αφού η απόφαση  αυτή ανακοινώθηκε επίσημα από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό της χώρας.

    Τέλος, στη Γενική Συνέλευση βραβευτήκαν για την προσφορά τους με  τιμητικό δίπλωμα και αναμνηστικές πλακέτες το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών  Πατρών, η Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας και πέντε (5)  Συνάδελφοί μας, δύο από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, δύο από το  Τμήμα Άμεσης Δράσης Πατρών και ένας από το Τμήμα Τροχαίας Πατρών.

    ΠΑΤΡΑ - ΦΩΤΟ: Η συνέλευση των Αστυνομικών

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η καλύτερη εποχή για να ξεκινήσετε μία σχέση, σύμφωνα με τους αστρολόγους

    Σε θέματα αγάπης, όλα είναι θέμα χρόνου και σωστού συγχρονισμού....

    Σταθερά πρώτος ο ΠΑΟΚ στο +1 από Ολυμπιακό – Έχασε έδαφος η ΑΕΚ, επέστρεψε στις νίκες ο ΠΑΟ του Μπενίτεθ

    Μετά από συνεχόμενες αγωνιστικές όπου η κορυφή άλλαζε χέρια,...

    Ξαδέρφια είναι ο δράστης και το θύμα της δολοφονίας – Τον σκότωσε με 3 σφαίρες την ώρα που χόρευε

    Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές αρχές στα Χανιά για τον εντοπισμό...