ΠΑΤΡΑ – ΦΩΤΟ: Κούκλες φοιτήτριες πήραν πτυχίο

    Ημερομηνία:

    Αυτό που μας αρέσει στις ορκωμοσίες του Πανεπιστημίου Πατρών πέρα από τα χαμόγελα και την λάμψη της επιτυχίας, είναι και οι ωραίες παρουσίες.

    Τα αγόρια πάνε συνήθως στην… τρίχα και πολλά από αυτά κουστουμαρισμένα, τα κορίτσια με σύνολα που ξεχωρίζουν και κάνουν την διαφορά. Γιατί τώρα σας τα λέμε αυτά; Έπεσαν στις οθόνες των υπολογιστών μας δυο φωτογραφίες κοριτσιών που πραγματικά ήταν εντυπωσιακά στην ορκωμοσία τους, παίρνοντας το πτυχίο.

    Η Φρειδερίκη Ντέκα, αθλήτρια του μπάσκετ, πήρε το πτυχίο της στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών και το… πανηγύρισε, φορώντας το ωραιότερο χαμόγελο της, έχοντας στα χέρια της ένα μπουκέτο από λουλούδια και φυσικά το πτυχίο της.

    H Όλια Κέλλα ένα ακόμα κορίτσι που ήρθε στην Πάτρα λόγω των σπουδών της και το οποίο γνωρίσαμε μέσα από τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες, πήρε και αυτό το πτυχίο της από την Διοίκηση και Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών. Ευχόμαστε και στις δύο καλή σταδιοδρομία!

    Φωτό - Φρειδερίκη Ντέκα Φωτό – Φρειδερίκη Ντέκα

    Φωτό - Όλια Κέλλα Φωτό – Όλια Κέλλα

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: “Πρωταθλήτρια” στις τιμές φοιτητικών σπιτιών – Αύξηση 55% σε μια πενταετία

    Με την άνοδο των τιμών στα φοιτητικά σπίτια να φτάνει μέσα...

    Αυτές είναι οι 15 λέξεις που χρησιμοποιούν καθημερινά όλοι οι Έλληνες

    Κάνε ένα τεστ με τον εαυτό σου. Πόσες φορές...

    To ξέσπασμα της πασίγνωστης Πατρινής για τον πρώην άνδρα της, επιχειρηματία: Δεν κάνω πίσω στη μήνυση

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%b3%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%b9%ce%ba%ce%b1-%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%b1/