ΠΑΤΡΑ – ΦΩΤΟ: Ο δρόμος που όταν βρέχει… γίνεται λίμνη

    Ημερομηνία:

    Σοβαρό πρόβλημα αντιμετωπίζει ο δρόμος της Σουνίου, στις Ιτιές της Πάτρας.

    Όταν βρέχει ο δρόμος πλημμυρίζει, ενώ επειδή δεν υπάρχουν πεζοδρόμια, το οδόστρωμα μετατρέπεται στην κυριολεξία σε λίμνη, με αποτέλεσμα ο πεζός να μην μπορεί να τον περάσει.

    Ο μόνος τρόπος, σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, για να τον περάσουν οι πεζοί, είναι να ακροβατούν στο ελάχιστο ρείθρο της περίφραξης του ΟΣΕ, κρατημένοι από το σύρμα. 

    Όπως οι νεοσύλλεκτοι των ειδικών δυνάμεων με λίγα λόγια. Είναι ένας δρόμος που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την στάση του προαστιακού, κατά συνέπεια, περνάει αρκετός κόσμος από εκεί.

    Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής προ μηνός είχε έρθει συνεργείο που είχε κλείσει όλα τα λαγούμια του δρόμου, όμως το πρόβλημα δεν σταμάτησε να υφίσταται.

    Η κλίση του είναι τελείως λάθος με αποτέλεσμα στις πρώτες βροχές να πλημμυρίζει ξανά. Οπότε μάλλον θέλει ριζική επιδιόρθωση.

    (Οι φωτογραφίες είναι του Νικόλα Μπότσαρη και της Μαρίζας Μέντζιου).

    Ο δρόμος στις Ιτιές της Πάτρας που όταν βρέχει γίνεται μόνο «λίμνη»! (φωτo)

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Επίτιμος Διδάκτορας του Πανεπιστημίου ο Ελπιδοφόρος – φωτό και βίντεο

    Ο Αρχεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος αναγορεύτηκε σε επίτιμο διδάκτορα...

    Η ΑΧΕΠΑΝ προβάλλει την Αχαΐα στον μεγαλύτερο ευρωπαϊκό διαγωνισμό gelato

    Η ΑΧΕΠΑΝ – Επιμελητήριο Αχαΐας πρωταγωνίστησε στον μεγαλύτερο ευρωπαϊκό...

    Δυτική Ελλάδα: Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τριών νεαρών που ενεπλάκησαν σε επεισόδιο αθλητικής βίας με θύμα 15χρονο

    Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγρινίου...