ΠΑΤΡΑ – ΦΩΤΟ: Συνεχίζεται στο νέο δημαρχείο η έκθεση «Τιμάμε τους αγώνες του λαού μας»

    Ημερομηνία:

    ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΤΡΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

    Με ιδιαίτερη επιτυχία συνεχίζεται στο χώρο του νέου Δημαρχείου της Πάτρας η έκθεση ψηφιακής αποτύπωσης «Τιμάμε τους αγώνες του λαού  μας», που διοργανώνει ο Δήμος της Πάτρας. Μέσα από το εκθεσιακό υλικό  επιχειρείται  η «ένωση» δυο κορυφαίων ιστορικών  στιγμών. Αυτών της απελευθέρωσης της πόλης από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής και της εξέγερσης του Πολυτεχνείου το 1973.

    Μέχρι σήμερα το χώρο της έκθεσης έχουν επισκεφτεί εκατοντάδες συμπολίτες ενώ συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον οι ξεναγήσεις σχολείων της περιοχής.

    ICECAP

    Στο πλαίσιο των ξεναγήσεων η έκθεση θα λειτουργεί έως και την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου από τις 4.00 το απόγευμα έως τις 8.00 το βράδυ. Η έκθεση θα παραμείνει επίσης ανοιχτή και τις πρώτες τρεις Κυριακές του Δεκεμβρίου ( 1, 8 και 15 Δεκεμβρίου), από τις 10.00 το πρωί έως τη 1. 30 μετά το μεσημέρι.

    Για την φιλοξενία της έκθεσης επιλέχθηκε το ιστορικό κτίριο του παλαιού Αρσακείου (νέο δημαρχείο), το οποίο  είναι ενταγμένο στη συλλογική μνήμη της πόλης για τη χρήση του στη διάρκεια του ελληνοϊταλικού πολέμου και της γερμανικής κατοχής.

    Σύλλογοι, σωματεία και σχολεία που επιθυμούν να ξεναγηθούν στην έκθεση μπορούν να επικοινωνούν τις εργάσιμες ημέρες στο τηλέφωνο 2610-390-937 (9.00-14.00).

    ΠΑΤΡΑ - ΦΩΤΟ: Συνεχίζεται στο νέο δημαρχείο η έκθεση «Τιμάμε τους αγώνες του λαού μας» ΠΑΤΡΑ - ΦΩΤΟ: Συνεχίζεται στο νέο δημαρχείο η έκθεση «Τιμάμε τους αγώνες του λαού μας» ΠΑΤΡΑ - ΦΩΤΟ: Συνεχίζεται στο νέο δημαρχείο η έκθεση «Τιμάμε τους αγώνες του λαού μας»

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δασμοί: Στα ύψη η τιμή του χρυσού, για πρώτη φορά στην ιστορία

    Η τιμή της ουγγιάς του χρυσού ξεπέρασε σήμερα το...

    Ποιοι πολίτες θα παίρνουν ένα ενοίκιο κάθε Νοέμβριο

    Την εξειδίκευση των μέτρων στήριξης συνολικού ύψους 1,1 δισ....

    Καινούργιου: «Η Ναταλία Γερμανού κάθε χρόνο έβαζε πλάτη για να μείνει η Εβελίνα Νικόλιζα»

    Μετά τα σχόλια της Εβελίνας Νικόλιζα για τη Ναταλία...

    Έκτακτα μέτρα για την κηδεία του Πάπα στην Ιταλία: Επί ποδός αστυνομία, στρατός και δύτες

    Πενθήμερο εθνικό πένθος για τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου...