ΠΑΤΡΑ: Φοβίζει ο κορονοϊός, έρχεται νέο κύμα;

    Ημερομηνία:

    Η αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού την τελευταία εβδομάδα έθεσε σε επιφυλακή τον υγειονομικό κόσμο.

    Οι ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ έδειξαν ότι μετά από έξι περίπου εβδομάδες αποκλιμάκωσης του αριθμού των ημερήσιων διαγνώσεων η τελευταία εβδομάδα εμφάνισε αύξηση.

    «Η αύξηση αυτή μας προβληματίζει. Είμαστε σε επιδημιολογική επιτήρηση και ανάλογα με τις καταγραφές ίσως χρειαστεί να επαναπροσδιορίσουμε τα μέτρα προφύλαξης. Παραμένουμε σε επιφυλακή» δήλωσε   η αναπληρώτρια καθηγήτρια παθολογίας – λοιμωξιολογίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, Καρολίνα Ακινόσογλου.

    Σε διαρκή ετοιμότητα παραμένει και η διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας «Παρακολουθούμε και καταγράφουμε. Τις επόμενες ημέρες θα έχουμε και τα αναλυτικά στοιχεία από το Εργαστήριο της κ. Μουζάκη στο Πανεπιστήμιο Πατρών, οπότε θα έχουμε πιο ξεκάθαρη εικόνα» μας είπε ο διοικητής της 6ης ΥΠε Γιάννης Καρβέλης.

    Σύμφωνα με τα στοιχεία που μας έδωσε ο ίδιος στα νοσοκομεία της Πάτρας νοσηλεύονται 35 ασθενείς με κορονοϊό. Ειδικότερα στον «Αγιο Ανδρέα» νοσηλεύονται 11 ασθενείς στις Κλινικές Κορονοϊού. Στο ΠΓΝΠ νοσηλεύονται 22 ασθενείς στις Κλινικές Κορονοϊού και δύο διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γλυφάδα: Έκκληση από τα αδέρφια του πατροκτόνου στη Γλυφάδα – «Δείξτε λίγη ανθρωπιά»

    Το μνημόσυνο για τις εννέα ημέρες από τον θάνατο...

    Τέμπη: Στη δημοσιότητα το πόρισμα για την πυραντοχή των καθισμάτων – Δεν πληρούσαν τις προδιαγραφές

    Τα καθίσματα της επιβατικής αμαξοστοιχίας Intercity 62 που συγκρούστηκε...

    Κλέβουν σχεδόν έξι εκατομμύρια λίτρα το χρόνο

    Η Ελληνική Αστυνομία σε συντονισμένες επιχειρήσεις των τελευταίων εβδομάδων...