ΠΑΤΡΑ: Φτωχική η ανοιξιάτικη σεζόν μετά από το κακό δίμηνο του νέου έτους

    Ημερομηνία:

    Η ανοιξιάτικη σεζόν φτάνει για τα εμπορικά καταστήματα ρουχισμού και υποδημάτων, όμως, μετά ένα τόσο κακό δίμηνο όπως ήταν αυτό του Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου, μην περιμένετε και πολλά πράγματα για όσους έχουν την δυνατότητα για να ψωνίσουν.

    ICECAP

    Σύμφωνα με τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου, Κώστα Ζαφειρόπουλο θα είναι αρκετά φτωχική, όπως φτωχική εξακολουθεί και παραμένει η αγοραστική δύναμη για όλα τα εμπορικά καταστήματα ρουχισμού, είτε αυτός αφορά τις γυναίκες, είτε το παιδικό ρούχο, είτε το κλασικό ή ακόμα και το σπορ ντύσιμο.

    Η πτώση στο ρούχο, αλλά και στα υποδήματα ήταν γενική και φάνηκε ακόμα περισσότερο την περίοδο των χειμερινών εκπτώσεων που τα εμπορικά μαγαζιά δεν την αισθάνθηκαν καν, μη έχοντας δουλειά.

    Πέρα από τις εκπτώσεις που πήραν τη σκυτάλη από την εορταστική περίοδο που πήγε και αυτή άσχημα, τα μαγαζιά δεν κινήθηκαν ούτε το δεκαήμερο των προσφορών. Πολλά από αυτά ελπίζοντας ότι θα αλλάξει κάτι έχουν δώσει μία ακόμα παράταση στις προσφορές μη αλλάζοντας τις τιμές στις βιτρίνες τους.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΗΠΑ: Τώρα απειλούν με δασμούς μέχρι και… 3.521% χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας

    Η κυβέρνηση των ΗΠΑ ανακοίνωσε χθες Δευτέρα πως έχει...

    Ένας κροίσος στη φυλακή: «Έχασα ένα κομμάτι της ζωής μου, το καλό μου όνομα και 13 κιλά»

    22 Απριλίου 2002 Ο Alfred Taubman, πρώην πρόεδρος του οίκου...

    Αυτός ήταν ο μοναδικός Ελληνας Πάπας της Καθολικής Εκκλησίας

    Θλίψη στον θρησκευτικό κόσμο σκόρπισε η είδηση ότι ο...

    Το συγκλονιστικό κείμενο που έγραψε ο Πάπας Φραγκίσκος μέσα από το Νοσοκομείο

    ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ!!! Του Πάπα Φραγκίσκου, το έγραψε κατά την διάρκεια της...