ΠΑΤΡΑ: Γεμάτος λακκούβες ο παραλιακός δρόμος Ρίου – Ακταίου – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Σε κακή κατάσταση βρίσκεται ο παραλιακός δρόμος του Ρίου – Ακταίου, με το οδόστρωμα να είναι γεμάτο από λακκούβες και τον περιβάλλοντα χώρο να έχει μια άσχημη σε γενικές γραμμές εικόνα.

    Πρόκειται για έναν δρόμο που τους καλοκαιρινούς μήνες αναμένεται να έχει ζωή, με αρκετά καταστήματα να ανοίγουν εκεί, ελπίζοντας ότι θα έχουν τον ανάλογο κόσμο.

    Όμως από το σημείο του πορθμείου του Ρίου μέχρι και του Δημορηγόπουλου, αλλά και την περιοχή του Ακταίου που ενώνει τον  Άγιο Βασίλειο, ο δρόμος είναι γεμάτος από λακκούβες με νερό που αποτελούν παγίδες για πεζούς και για τα οχήματα.

    Φλίγκος

    Οι κάτοικοι της περιοχής μιλούν για μια υποβάθμιση της γειτονιάς τους και τονίζουν ότι έχουν ενοχλήσει τους αρμοδίους για τα παράπονα τους, όμως, ακόμα δεν έχει βρεθεί καμία λύση.

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Συμμετέχει στην απεργία το flamis.gr

    Το flamis.gr, συμμετέχει στην απεργία που έχουν κηρύξει όλες...

    3.000-5.000 Ελληνίδες, Ελληνες και ζευγάρια στο Only Fans – ΠΟΣΑ ΒΓΑΖΟΥΝ – ΦΩΤΟ

    Λένε πως για κάθε λογαριασμό του OnlyFans που βγάζει εκατομμύρια -ή...

    ΠΑΤΡΑ: Η ομάδα του Ανδρέα Ηλιάδη ακολουθεί επιθετική θεραπεία! Η μάχη για να σωθούν τα 2 παιδιά! Οι προσευχές όλων – ΒΙΝΤΕΟ

    Διασωληνωμένα και σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο...

    ΠΑΤΡΑ: Ολόκληρο οπλοστάσιο είχε στην Καλόγρια!

    Σε... εργαστήριο παρασκευής και πώλησης τροποποιημένων και μη όπλων...