ΠΑΤΡΑ: Γεωργία Σακαρέλου για Πισπιρίγκου: «Απολαμβάνει τον ρόλο της η πρωταγωνίστρια…».

    Ημερομηνία:

    Η Γεωργία Σακαρέλου είναι δικηγόρος Πατρών:

    Υπόθεση Πισπιρίγκου - Εξι Πατρινές απαντούν στην «Π»: Τι σας έχει κάνει τη μεγαλύτερη εντύπωση«Δυστυχώς η πρωτοφανής αυτή υπόθεση έχει μετατραπεί σε τηλεοπτικό reality με δυσμενείς συνέπειες τόσο για τους εμπλεκόμενους όσο και για το κράτος Δικαίου.
    Από τη μία πλευρά λαμβάνει χώρα, από διάφορους αυτόκλητους νοσφιστές της δικαστικής εξουσίας, η απόλυτη καταπάτηση του τεκμηρίου της αθωότητας κατά παραβίαση του Συντάγματος και της ΕΣΔΑ, δημιουργώντας το εύλογο ερώτημα για το πού τίθεται το όριο του δικαιώματος στην ενημέρωση. Ο νομοθέτης έχει δώσει την απάντηση θεσπίζοντας την αρχή της μυστικότητας της ανάκρισης, αρχή η οποία παραβιάζεται καθημερινά.
    Από την άλλη παρατηρούμε ότι έχουν εκπαραθυρωθεί τα τρία αδικοχαμένα παιδιά τα οποία και μόνον αφορά η διαλεύκανση της υπόθεσης και έχει χριστεί πρωταγωνίστρια η κατηγορούμενη, η οποία φαίνεται να απολαμβάνει τον ρόλο».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Χρέη στον ΕΦΚΑ: Πότε διαγράφονται και τι ισχύει για τις συντάξεις και την ασφαλιστική ενημερότητα

    Η νομοθεσία για τις ασφαλιστικές οφειλές προς τον e-ΕΦΚΑ προβλέπει πλέον ότι...

    ΠΑΤΡΑ: Εμφανίστηκε επιχειρηματίας για να εμπλακεί… σε άλλα μονοπάτια

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%b5%ce%bc%cf%86%ce%b1%ce%bd%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%b3%ce%b9/

    ΤΩΡΑ: Μεγάλη φωτιά απέναντι από την Πάτρα – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

    Μεγάλη φωτιά στη Μακύνεια Αιτωλοακαρνανίας κοντά στο Αντίρριο. Ορατή...