ΠΑΤΡΑ: Γιατί πήγε ο Μπονάνος στο 12ο Δημοτικό Σχολείο;

    Ημερομηνία:

    Η διευθύντρια του σχολείου ήταν ο λόγος για τον οποίο ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος επέλεξε το 12ο Δημοτικό της Πάτρας την πρώτη μέρα της φετινής σχολικής χρονιάς.

    Όπως εξήγησε, η απόφασή του ήταν συνειδητή καθώς στο συγκεκριμένο σχολείο της πόλης διευθύντρια είναι η κυρία Μαριάννα Μπαρτζάκλη, «μια αγωνίστρια της ζωής, μια συγκροτημένη προσωπικότητα». Και πράγματι όλοι έχουν να λένε για το σπουδαίο έργο που επιτελεί η κυρία Μπαρτζάκλη με τους συνεργάτες της στο 12ο Δημοτικό.

    Η ίδια η διευθύντρια μετά το πέρας του αγιασμού παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο facebook που δείχνει πόσο αγαπάει τη δουλειά της και τα παιδιά. «Η πρώτη μέρα τελείωσε… πάντα μετά από τόσα χρόνια νιώθω ακόμα μαθητριούλα… αυτή η γλυκιά αγωνία, η προσμονή να σφίξω τα παιδιά στην αγκαλιά μου, να πάνε όλα καλά και προγραμματισμένα.

    Ευχαριστώ τον Αντ/ρχη Χαράλαμπο Μπονάνο για την παρουσία του. Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά, να γράψουν απίστευτες αναμνήσεις στην καρδιά τους, να πλημμυρίσουν αγάπη και γνώση… αλλά κυρίως αγάπη και αποδοχή!»

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Απιστία: 10+1 τρόποι να την κρύψετε – Οι πιο δημοφιλείς τακτικές

    Παραδόξως, η απιστία στις ερωτικές σχέσεις είναι ιδιαίτερα συχνή. Σύμφωνα με...

    Η συνήθεια που μπορεί να τινάξει στον αέρα τη σεξουαλική ζωή του ζευγαριού

    Εάν είστε σε μια μακροχρόνια σχέση και ψάχνετε έναν...

    Απιστία: Τα τρία ζώδια που έχουν εύκολο το… «κέρατο»

    Δίδυμοι Οι Δίδυμοι είναι πάντα το κέντρο του ενδιαφέροντος, τους...

    Οργασμός: Πόσο πολύ τον θέλουν οι γυναίκες

    Τους λόγους που οι ανδρικοί οργασμοί είναι συχνότεροι από...