ΠΑΤΡΑ: Γιορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Θαλασσαιμίας – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Με μεγάλη χαρά ο Αχαϊκός Σύλλογος Προστασίας Πασχόντων από Θαλασσαιμία  γιόρτασε την Πέμπτη 8 Μαΐου την Παγκόσμια ημέρα Θαλασσαιμίας. Με αίσθημα αλληλεγγύης και κοινωνικής ευθύνης πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία εθελοντική αιμοδοσία, ενημέρωση κι ευαισθητοποίηση των πατρινών πολιτών.

    Η δράση αυτή δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί χωρίς τη συνεργασία και την πολύτιμη στήριξη των συνδιοργανωτών μας, της φοιτητικής ομάδας εθελοντών αιμοδοτών «Φλέβα Ζωής» τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την ουσιαστική συμβολή στη διοργάνωση και την ενίσχυση που πάντα μας προσφέρει απλόχερα. Να μην ξεχάσουμε και το κέντρο αίματος Ρίου που ακούραστα μας προσφέρει τις υπηρεσίες του.

    Ευχαριστίες απευθύνουμε στον Δήμο Πατρέων, που με τη φωταγώγηση του Δημοτικού Θεάτρου «Απόλλων» με κόκκινο χρώμα έστειλε ένα ισχυρό μήνυμα στήριξης προς τους πάσχοντες από θαλασσαιμία,  καθώς και στη Screen Now, τον κ. Βλάχο που ανέλαβε την προβολή της δράσης, συμβάλλοντας στην ενημέρωση του κοινού.

    ΠΑΤΡΑ: Γιορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Θαλασσαιμίας – ΦΩΤΟ
    ΠΑΤΡΑ: Γιορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Θαλασσαιμίας – ΦΩΤΟ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ακίνητα: Η ακριβή στέγη ροκανίζει τα οφέλη από το «Σπίτι μου»

    Στην τεχνητή αύξηση των τιμών πώλησης ακινήτων έως και...

    Ανοίγει η πλατφόρμα για το Μηχανογραφικό: Οδηγός επιβίωσης για υποψήφιους

    Εν αναμονή του ανοίγματος της πλατφόρμας για την ηλεκτρονική υποβολή του Μηχανογραφικού...

    ΟΠΕΚΕΠΕ: Στα άδυτα της υπόθεσης και η Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος

    Στα άδυτα της υπόθεσης των παράνομων ευρωπαϊκών επιδοτήσεων του ΟΠΕΚΕΠΕ μπαίνει...

    Συνελήφθησαν δύο άνδρες για διακίνηση ναρκωτικών στη Ναύπακτο

    Κατασχέθηκαν περίπου -103- γραμμάρια κάνναβης, μικροποσότητα κοκαΐνης και -2- κινητά...