Πάτρα: Γιορτές Λήξης Β’ περιόδου Ημερήσιων Παιδικών Κατασκηνώσεων Δήμου – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι γιορτές λήξης και της δεύτερης περιόδου των Ημερήσιων Παιδικών Κατασκηνώσεων του Δήμου Πατρέων, την Τετάρτη 24 Ιουλίου στο Πάρκο Εκπαιδευτικών Δράσεων στην Πλαζ Αγυιάς και την Πέμπτη 25, στα Ροΐτικα.

    Συνολικά 308 παιδιά συμμετείχαν στη δεύτερη περίοδο, η πλειοψηφία των οποίων παρουσίασαν στην εκδήλωση μουσικοχορευτικά δρώμενα, θεατρικά έργα και παιχνίδια, που είχαν ετοιμάσει με τη βοήθεια των ομαδαρχών και του εκπαιδευτικού προσωπικού. Η θεματολογία της γιορτής κινήθηκε γύρω από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, την προστασία του περιβάλλοντος, την ασφαλή κολύμβηση, τη διαχείριση συναισθημάτων κ.ά.

    Και γι’ αυτή την περίοδο το πρόγραμμα της κατασκήνωσης περιλάμβανε:

    • Θεατρική αγωγή

    • Αθλητικά προγράμματα

    • Μουσική

    • Εικαστικά

    • Εκπαιδευτικά παιχνίδια

    Οι μικροί κατασκηνωτές είχαν επίσης την ευκαιρία να επισκεφτούν το Αρχαιολογικό Μουσείο και το Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, να συμμετάσχουν σε εκπαιδευτικά προγράμματα από τη Βιβλιοθήκη, το Τμήμα Γεωλογίας, το Τμήμα Αρχιτεκτόνων, το Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Κοινωνικής Εργασίας του Πανεπιστημίου Πατρών, τα Τ.Ο.Μ.Υ. Αχαΐας και το Κέντρο Πρόληψης «Καλλίπολις». Επίσης, συμμετείχαν σε δημιουργική απασχόληση στο Καρναβαλικό Εργαστήρι της ΚΕΔΗΠ «Καρναβάλι Πάτρας», σε πρόγραμμα κολύμβησης στο Ν.Ο.Π., σε εκπαιδευτική δράση με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και σε προγράμματα για τη διαφορετικότητα από το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Πατρέων.

    Στις γιορτές παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, ο οποίος σε σύντομο χαιρετισμό του, δήλωσε για μια ακόμα φορά την ικανοποίησή του για το ότι η Δημοτική Αρχή, ξεκίνησε πριν δέκα χρόνια το πρόγραμμα των δωρεάν Ημερήσιων Παιδικών Κατασκηνώσεων και συνεχίζει σήμερα, να προσφέρει σε χιλιάδες παιδιά του Δήμου μας, το παιχνίδι, τη θάλασσα, τον ήλιο, την άθληση, αλλά και πολύπλευρες γνώσεις και τους ευχήθηκε να έχουν ένα πολύ καλό, υπόλοιπο καλοκαίρι.

    Στις γιορτές παραβρέθηκαν επίσης, ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού Θόδωρος Τουλγαρίδης, ο υπεύθυνος των εκπαιδευτικών προγραμμάτων κατασκήνωσης και δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Μαγιάκης, ο Πρόεδρος της κοινότητας Ροϊτίκων Αργύρης Φιλιππόπουλος, μέλη του Δ.Σ. του ΚΟΔΗΠ, η προϊσταμένη του τμήματος ΚΔΑΠ, ΚΔΑΠΑμεΑ και Θερινών ΚΔΑΠ κα Κατερίνα Νικολακοπούλου, εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, και βέβαια οι υπεύθυνες των κατασκηνώσεων Ελένη Μπούκλη και Όλγα Λαμπροπούλου.

    Κατασκηνώσεις δήμος Πατρέων

    Κατασκηνώσεις δήμος Πατρέων

    Κατασκηνώσεις δήμος Πατρέων

    Κατασκηνώσεις δήμος Πατρέων

    Κατασκηνώσεις δήμος Πατρέων

    Κατασκηνώσεις δήμος Πατρέων

    Κατασκηνώσεις δήμος Πατρέων

    Κατασκηνώσεις δήμος Πατρέων

    Κατασκηνώσεις δήμος Πατρέων

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Χρέη στον ΕΦΚΑ: Πότε διαγράφονται και τι ισχύει για τις συντάξεις και την ασφαλιστική ενημερότητα

    Η νομοθεσία για τις ασφαλιστικές οφειλές προς τον e-ΕΦΚΑ προβλέπει πλέον ότι...

    ΠΑΤΡΑ: Εμφανίστηκε επιχειρηματίας για να εμπλακεί… σε άλλα μονοπάτια

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%b1%cf%84%cf%81%ce%b1-%ce%b5%ce%bc%cf%86%ce%b1%ce%bd%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%ba%ce%b5-%ce%b5%cf%80%ce%b9%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%b3%ce%b9/

    ΤΩΡΑ: Μεγάλη φωτιά απέναντι από την Πάτρα – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

    Μεγάλη φωτιά στη Μακύνεια Αιτωλοακαρνανίας κοντά στο Αντίρριο. Ορατή...