Πάτρα – Γραμμή Προαστιακού: Μια ευθεία γεμάτη από σκουπίδια, καλαμιές και βάτα

    Ημερομηνία:

    Πέρα από τα παράπονα που υπάρχουν από τους επιβάτες για τα δρομολόγια της γραμμής του Προαστιακού, τις καθυστερήσεις τους, αλλά και την νέα τακτική της αντικατάστασης των τρένων με τα λεωφορεία, πολλοί είναι οι Πατρινοί που απορούν με την κατάσταση στους σταθμούς του ΟΣΕ και των περιβάλλοντων χώρων γύρω από την γραμμή.

    Σκουπίδια, χόρτα, καλαμιές, βάτα είναι το σκηνικό που χαρακτηρίζει την εικόνα γύρω από την γραμμή του Προαστιακού, διασχίζοντας κατά μήκος το Ρίο και τον Καστελόκαμπο, φτάνοντας στην Αγυιά, στον Άγιο Διονύση, στο κέντρο και από εκεί και πέρα προχωρώντας προς τις Ιτιές, στην Παραλία, στα Ροΐτικα, στα Βραχνέικα, φτάνοντας έως και τα Καμίνια.

    Σε όλη αυτή την διαδρομή το σκηνικό γύρω από την γραμμή θυμίζει “ζούγκλα” ή το τρενάκι μιας τριτοκοσμικής χώρας που περνάει από το ένα χωριό στο άλλο, μεταφέροντας κόσμο. Η εικόνα αυτή δεν αλλάζει ούτε στις στάσεις του Προαστιακού, ούτε φυσικά και στα φυλάκια του ΟΣΕ, τα περισσότερα εξ αυτών είναι εγκαταλειμμένα.

    Ποιοι είναι όμως οι αρμόδιοι που θα πρέπει να επέμβουν για να διορθώσουν αυτή την κατάσταση; Το ξεκαθαρίζουμε: Κατά μήκος της γραμμής υπεύθυνος είναι ο ΟΣΕ, αυτός θα πρέπει να καθαρίσει τον χώρο από τα σκουπίδια και από τα χόρτα.

    Κατά μήκος του περιβάλλοντα χώρου της γραμμής, υπεύθυνος είναι ο Δήμος. Ας τα βρουν λοιπόν μεταξύ τους και ας κάνουν κάτι.

    H φωτογραφία είναι από τη σελίδα η πορεία του Ανατέλλοντος Ηλίου και αφορά το φυλάκιο του ΟΣΕ στην Αγυιά. Είναι μέσα στο σκουπίδι, στη βρώμα και στη δυσοσμία.

    GLEARNET

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αυτή είναι η άσκηση για καλύτερο σεξ

    Τα σημάδια που αφήνει ο χρόνος στο αναπαραγωγικό σύστημα...

    Τα τρία ζώδια που θα σε απατήσουν και… ούτε που θα το καταλάβεις

    Πολλοί από εμάς το έχουμε κάνει. Προς Θεού, δεν...

    Το πιο ήσυχο δωμάτιο στον κόσμο – Γιατί κανείς δεν μένει μέσα πάνω από μία ώρα

    Για όσους έχουν κουραστεί από τη βαβούρα των μεγάλων...

    Γνωρίζετε ποιες είναι οι συνήθειες του κάθε ζωδίου μετά το σεξ;

    Κάθε άνθρωπος είναι και ξεχωριστός κι έχει τις δικές...