ΠΑΤΡΑ: Η ανακοίνωση της Τροχαίας για την τραγωδία στην Ακτή Δυμαίων

    Ημερομηνία:

    Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε χθες βράδυ στην Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα με θύμα τον 57χρονο Δημήτρη Γραμματίκα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας το τροχαίο συνέβη όταν οδηγός αυτοκινήτου στην προσπάθειά του να αποφύγει πεζή, εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε με ποδήλατο.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

    Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, το οποίο έλαβε χώρα, χθες το βράδυ, στην Πάτρα.

    Ειδικότερα, ημεδαπός άνδρας οδηγώντας αυτοκίνητο, στην προσπάθεια του να αποφύγει πεζή που κινούταν σε κεντρική οδό της πόλης, εξετράπη της πορείας του και συγκρούσθηκε με ποδήλατο, που οδηγούσε ημεδαπός άνδρας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ποδηλάτη.

    Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, διενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος”.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Κάνει θραύση το βιβλίο του δημοσιογράφου Διονύση Ζακυνθινού

    Ο Διονύσης Ζακυνθινός με εξήντα κομμάτια παζλ στήνει και...

    ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ 1983: Οι Πατρινοί ρύθμιζαν την ώρα με βάση… το ρολόι της Τριών Συμμάχων

    Μια στιγμή πριν τόσα χρόνια σε ένα σημείο της...

    Η ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ ΣΤΟΝ «ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ»: Ετοιμάζεται για την τρίτη φορά που θα καθίσει στο εδώλιο

    Στο εδώλιο ετοιμάζεταινα καθίσει για τρίτη φορά η Ρούλα...

    OnlyFans: Ρεκόρ κερδοφορίας και ακόμη περισσότεροι χρήστες

    Το 2024 η πλατφόρμα OnlyFans είδε τις συνδρομητικές εισπράξεις να φτάνουν...