ΠΑΤΡΑ: Η ανακοίνωση της Τροχαίας για την τραγωδία στην Ακτή Δυμαίων

    Ημερομηνία:

    Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε χθες βράδυ στην Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα με θύμα τον 57χρονο Δημήτρη Γραμματίκα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας το τροχαίο συνέβη όταν οδηγός αυτοκινήτου στην προσπάθειά του να αποφύγει πεζή, εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε με ποδήλατο.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

    Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, το οποίο έλαβε χώρα, χθες το βράδυ, στην Πάτρα.

    Ειδικότερα, ημεδαπός άνδρας οδηγώντας αυτοκίνητο, στην προσπάθεια του να αποφύγει πεζή που κινούταν σε κεντρική οδό της πόλης, εξετράπη της πορείας του και συγκρούσθηκε με ποδήλατο, που οδηγούσε ημεδαπός άνδρας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ποδηλάτη.

    Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, διενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος”.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Το σόλο show “ΚΥΡΙΛΕ”

    Μετά τα “Δουλίτσα Να Υπάρχει” και “Όχι Μανάδες” που...

    Πάτρα: Διαδήλωση αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό

    Για τις 29 Νοέμβρη υπάρχει διεθνές κάλεσμα για μαζικές...

    FIDELES live in Patras

    Σχηματισμένοι το 2010, οι Fideles αναδύθηκαν ως ένα project...

    Πάτρα: Ψηφιακό Μουσείο για την Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία από Ψωμά (Φωτο)

    Τις κυβιστήσεις της Δημοτικής Αρχής που γίνονται για το...