Πάτρα: Η Αυτοκινητοδρόμιο Α.Ε. ζητά επικαιροποίηση από τους μετόχους της εταιρείας

    Ημερομηνία:

    Η Αυτοκινητοδρόμιο Πάτρας Α.Ε. καλεί όλους τους μετόχους της εταιρείας να προχωρήσουν στην επικαιροποίηση των προσωπικών τους στοιχείων, προκειμένου να τηρηθεί πλήρως και με ακρίβεια το μητρώο μετόχων της εταιρείας έως την 20η Νοεμβρίου 2025.
    Οι μέτοχοι παρακαλούνται να αποστείλουν τα παρακάτω στοιχεία:
    • Ονοματεπώνυμο ή Επωνυμία
    • Πατρωνυμο
    • Μητρωνυμο
    • Α.Δ.Τ
    • Α.Φ.Μ. και Δ.Ο.Υ.
    • Διεύθυνση κατοικίας ή έδρας
    • Τηλέφωνο επικοινωνίας / Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email)

    Η αποστολή των στοιχείων μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση:
    📧 autodromiopatras@yahoo.gr
    Σε περίπτωση που η απόκτηση των μετοχών έχει πραγματοποιηθεί μέσω μεταβίβασης ή κληρονομιάς, θα πρέπει να αποσταλούν τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα που αποδεικνύουν την κατοχή των μετοχών (π.χ. συμβολαιογραφικές πράξεις, αποδοχή κληρονομιάς, αντίγραφα ταυτότητας κ.λπ.).
    Μετά την 20η Νοεμβριου 2025, η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ψευδή, ελλιπή ή μη επικαιροποιημένα στοιχεία που διατηρούνται στο μητρώο.
    Οποιαδήποτε μελλοντική αλλαγή στοιχείων ή μεταβίβαση μετοχών θα πρέπει να κοινοποιείται άμεσα στην εταιρεία, προκειμένου να ενημερώνονται έγκαιρα τα αρχεία του μητρώου μετόχων.
    Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πρόσθετη πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την εταιρεία στο ίδιο email (autodromiopatras@yahoo.gr) ή τηλεφωνικά στο 2610 329445.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ολα τα έργα που θα γίνουν μέχρι το 2027 στην Αχαϊα – Τι σχεδιάζει η κυβέρνηση – Αναλυτικός πίνακας

    Ο ολοκληρωμένος οδικός χάρτης των έργων και παρεμβάσεων που...

    Αιγιάλεια: Υπόμνημα κατοίκων για τη νέα γέφυρα στον Σελινούντα – Τι ζητούν

    Έντονη ανησυχία εκφράζουν οι κάτοικοι της οδού Φτέρης και...

    Πάτρα: Ο βαθύφωνος στην Εθνική Λυρική Σκηνή Τάσος Αποστόλου στο Χροστουγεννιάτικο Κονσέρτο της Πολυφωνικής

    Σπούδασε κλασικό τραγούδι με τον Φραγκίσκο Βουτσίνο. Με υποτροφία...

    Πάτρα: Η σοπράνο κολορατούρα Βασιλική Καραγιάννη στην Πολυφωνική

    Γεννήθηκε στην Πάτρα και ξεκίνησε τις σπουδές της στο...