ΠΑΤΡΑ: Η αύξηση των καλεσμένων στους γάμους φέρνει χαμόγελα στα ανθοπωλεία

    Ημερομηνία:

    Τα νέα μέτρα και κυρίως αυτό που έχει να κάνει με την αύξηση των καλεσμένων στις γαμήλιες εκδηλώσεις, από τους 100 που είναι τώρα στους 300, δίνει την ώθηση στα ανθοπωλεία για να δουλέψουν και να καλύψουν ένα μέρος της ζημιάς από την περίοδο της πανδημίας.

    Είναι γνωστό ότι ένα μεγάλο ποσοστό του τζίρου που έχει ένα ανθοπωλείο, ειδικότερα την περίοδο του καλοκαιριού, στηρίζεται στους γάμους. Τα ανθοπωλεία αναλαμβάνουν τον στολισμό των γάμων τόσο εντός των εκκλησιών, όσο και στους χώρους των δεξιώσεων.

    Ο τζίρος αυτός είχε παγώσει εξαιτίας της κατάστασης της πανδημίας το περασμένο καλοκαίρι, με τη ζημιά να ξεπερνάει το 70%, καθώς με τα μέτρα που υπήρχαν ένας μεγάλος αριθμός τους ακυρώθηκε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Πάολα ήρθε στην Πάτρα και έκανε… ζημιές – ΠΟΛΛΑ ΒΙΝΤΕΟ

    Ασφυκτικά γεμάτο ήταν το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίστηκε η Πάολα στην...

    Αναβίωση της Αδελφοποίησης Κερύνειας Αιγιαλείας – Κερύνειας Κύπρου

    Το Σάββατο 12 Ιουλίου 2025, πραγματοποιήθηκε στην Κερύνεια του...

    Τις «Οχτώ Γυναίκες Κατηγορούν» του Πάνου Αναστασόπουλου παρουσιάζει η θεατρική ομάδα του Δήμου Δυτικής Αχαΐας

    Τη θεατρική παράσταση «Οχτώ Γυναίκες Κατηγορούν» του Πάνου Αναστασόπουλου...

    Η Valentina Nappi με μαύρο μπικίνι σε σκάφος στην νήσο Πόντσα

    Η Valentina Nappi με μαύρο μπικίνι σε σκάφος στην...