ΠΑΤΡΑ: Η Δήμητρα Μπαλαφούτη με τον Βασίλη Καρρά

Ημερομηνία:

Χαμός έγινε το βράδυ της Πέμπτης στο «Ωδείο» στο πάνω μέρος των σκαλιών της Γεροκωστοπούλου, στην Πάτρα.

Εκεί βρισκόταν ο αγαπημένος σε όλους λαϊκός τραγουδιστής Βασίλης Καρράς και όσοι περνούσαν από εκεί, ζητούσαν να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί του.

Ο γνωστός τραγουδιστής  έχει μια αδελφική σχέση με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, Βασίλη Μιχόπουλο και όταν έρχεται στην Πάτρα, περνάει πάντοτε μια βόλτα από το πάνω μέρος των σκαλιών της Γεροκωστοπούλου.

Το μαγαζί μάλιστα από ότι μάθαμε το βράδυ της Πέμπτης έπαιζε προς τιμήν του γνωστού τραγουδιστή μόνο τραγούδια και επιτυχίες του Καρρά που όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας του έχουν γράψει την δική τους ιστορία στην λαϊκή μουσική.

Ο τραγουδιστής ανανεωμένος και κεφάτος χάρηκε την αγάπη του κόσμου. Στην παρέα του και η δημοσιογράφος – υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Δήμητρα Μπαλαφούτη που δεν έχασε ασφαλώς την ευκαιρία και έβγαλε μια φωτογραφία μαζί του.

 

 

Χαμός με τον Βασίλη Καρρά στο πάνω μέρος των σκαλιών της Γεροκωστοπούλου

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Μητέρα Γιώργου Μαζωνάκη: «Κλαίω συνέχεια, μόνο δικαίωση ζητώ»

Τη βαθιά οδύνη της για τον θάνατο του Γιώργου...

Το Επιμελητήριο Αχαΐας στο πλευρό του Αγροκτηνοτροφικού και Μελισσοκομικού Συλλόγου Δυτικής Αχαΐας

Παραλήφθηκε υπόμνημα με προτάσεις και αιτήματα για την αντιμετώπιση...

Πάπιγκο: Αίσιο τέλος στην επιχείρηση εντοπισμού της 40χρονης τουρίστριας

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 40χρονης αλλοδαπής, η...

Πάτρα: Νέα απάτη από “λογιστή”: Έκαναν φτερά κοσμήματα αξίας 5.000 ευρώ

Νέα υπόθεση τηλεφωνικής απάτης καταγράφηκε στην Πάτρα, με θύμα...