Η Πατρινή Ντόρα Διδάχου καταγγέλλει:

Στην Αγίου Αρτεμίου έπεσε άσφαλτος. Στη Γρηγορίου Ε’, που δέχεται πολύ μεγαλύτερο κυκλοφοριακό φόρτο, όχι. Στη διασταύρωση; Σταματάμε. Γιατί να γίνει μια ολοκληρωμένη παρέμβαση όταν μπορούμε να αφήσουμε ένα μπαλωμένο παζλ;
Και το καλύτερο; Το φρεάτιο ασφαλτοστρώθηκε περιμετρικά με τρόπο που ήδη παρουσιάζει ρωγμές. Από την πρώτη μέρα κιόλας δημιουργούνται εύλογα ερωτήματα για την ποιότητα της δουλειάς και για το πώς θα απορρέουν τα νερά όταν έρθει η πρώτη δυνατή βροχή.
Αυτή δεν είναι σύγχρονη τεχνική. Είναι η λογική του «να φαίνεται ότι κάναμε έργο». Λίγη πίσσα, μια φωτογραφία, ένα δελτίο Τύπου και τέλος.
Η Πάτρα αξίζει δρόμους που να κατασκευάζονται με σχέδιο, τεχνική και προοπτική. Όχι έργα-ξεπέτα που πριν καλά-καλά κρυώσει η άσφαλτος, αρχίζουν ήδη να γεννούν ερωτήματα.



