Πάτρα: Η Δημοτική Αρχή για την επίσκεψη του Υφυπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Χάρη Θεοχάρη

    Ημερομηνία:

    “Στις δηλώσεις του, δεν ακούσαμε τίποτα για τα ζητήματα που απασχολούν την πόλη” αναφέρει σε σχόλιό της η Δημοτική Αρχή της Πάτρας για την επίσκεψη τοπυ Υφυπουργού Οικονομίας Χάρη Θεοχάρη στην Πάτρα.

    Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

    Ο Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Χάρης Θεοχάρης, βρέθηκε σήμερα στην Πάτρα, όπου πραγματοποίησε συναντήσεις και προέβη σε δηλώσεις.

    Στις δηλώσεις του, δεν ακούσαμε τίποτα για τα ζητήματα που απασχολούν την πόλη και για τα οποία η Δημοτική Αρχή και ο ίδιος ο Δήμαρχος έχουν απευθυνθεί πολλάκις στο Υπουργείο Οικονομικών και στην Κυβέρνηση. Αντίθετα, κινήθηκε στη γραμμή της Κυβέρνησης, με συκοφάντηση των λαϊκών αγώνων που εξελίσσονται το τελευταίο διάστημα.

    Δεν ακούσαμε τίποτα για τη χρηματοδότηση του Δήμου, τις προσλήψεις, την απόδοση του Ριγανόκαμπου στην πόλη, την απόδοση του βόρειου λιμένα στο Δήμο Πατρέων, αλλά και για το θέμα της μετεγκατάστασης του τελωνείου, καθώς το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουν τα έργα στο παραλιακό μέτωπο της πόλης μας.

    Ο πατραϊκός λαός ξέρει ότι ο μόνος δρόμος για να έχουμε κατακτήσεις, είναι αυτός του αγώνα και γι’ αυτό αύριο, Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, στις 11:00, θα πλημμυρίσει τις σκάλες της Αγίου Νικολάου, της Γεροκωστοπούλου και της Πατρέως.

    ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΣΤΟ ΠΟΔΙ!

    Για την ικανοποίηση των αναγκών της!

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο γρίφος του ανασχηματισμού

    Περισσότερο και από τον χρόνο του ανασχηματισμού, ουκ ολίγοι...

    Σεξ: Πως ωφελείται η υγεία από τον οργασμό

    Βοηθάει το σεξ στην υγεία μας; Ας πάρουμε τα πράγματα από...

    ΑΧΑΪΑ: Θρήνος για τον Κώστα Βελισσαρόπουλο! Καθηγητή Γυμναστικής – ΦΩΤΟ

    Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Αιγίου, η εκπαιδευτική...

    ΠΑΤΡΑ: Θρήνος για αξιαγάπητο και πολυτάλαντο καθηγητή – ΦΩΤΟ

    Με βαθιά θλίψη η εκπαιδευτική κοινότητα της Αχαΐας αποχαιρετά τον...
    Best Shop