ΠΑΤΡΑ: Η Δημοτική Αρχή, στην παράσταση διαμαρτυρίας από μικροεπαγγελματίες στην ΑΑΔΕ

    Ημερομηνία:

    Οι Αντιδήμαρχοι Οικονομικών Διονύσης Πλέσσας και Έργων Παναγιώτης Μελάς, παραβρέθηκαν σήμερα το πρωί, εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής της Πάτρας, στην παράσταση διαμαρτυρίας έξω από την ΑΑΔΕ, από μικρούς εμπόρους και επαγγελματίες της περιοχής.

    Η κινητοποίηση έγινε μετά από πρόσκληση της «Αγωνιστικής Συνεργασίας» και συμμετείχαν η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου – Νοτιοδυτικής Ελλάδας – Ζακύνθου – Κεφαλονιάς – Ιθάκης, η ΟΕΒΕΣΝΑ, ο Εμπορικός Σύλλογος, ο  Δικηγορικός, ο Σύλλογος Αρτοποιών, ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Ταξί, Υδραυλικών, ο ΣΚΕΑΝΑ και ο Σύλλογος Κομμωτών Πάτρας.

    Με κεντρικό σύνθημα, να μπει «φρένο» στην πολιτική της κυβέρνησης που με την αντιλαϊκή πολιτική της, τσακίζει το εισόδημα του μικρού επαγγελματία, απαιτούν μεταξύ άλλων, άμεσα μέτρα ανακούφισής τους από τη φοροληστεία, με κατάργηση των αντιασφαλιστικών νόμων, αξιοπρεπείς συντάξεις και μείωση των ορίων συνταξιοδότησης.

    Κατά την διάρκεια της κινητοποίησής τους, κάλεσαν σε κοινή πάλη όλους τους κλάδους επαγγελματιών, και εργαζομένων να συμμετάσχουν στην  πανελλαδική, πανεργατική απεργία στις 20 Νοέμβριου, ενώ η «Αγωνιστική Συνεργασία», καλεί και σε κινητοποίηση στο κέντρο της πόλης, σήμερα Τετάρτη στις 6.30 μ.μ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Εικόνες ντροπής στη Νεάπολη Ζαρουχλεϊκων – ΦΩΤΟ

    Απόγνωση για την εικόνα της γειτονιάς τους και στη...

    Ολυμπιακός: Ειλημμένη απόφαση για πώληση του Μουζακίτη, γράφει το ΑΠΕ

    Ο Χρήστος Μουζακίτης δεν θα φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού την αγωνιστική περίοδο...

    Μεσσηνία: Έστησαν… γλέντι μέσα σε Αστυνομικό Τμήμα – Διατάχτηκε Προκαταρκτική Διοικητική Εξέταση

    Βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε στα social media προκαλώντας κύμα...

    Η Βασιλική έπιασε το απόλυτο 20 στις Πανελλήνιες των ΕΠΑΛ: Τα κατάφερα με πολύ κόπο, αλλά και στήριξη, λέει

    Συγκεντρώνοντας το απόλυτο «20» στις Πανελλήνιες Εξετάσεις, η Βασιλική Αλεξία...