Πάτρα: Η έκκληση της συζύγου του Ανδρέα Αποσκίτη – Τι παρακάλεσε μετά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

    Ημερομηνία:

    Σε έκκληση να σταματήσουν οι αναφορές για το αν τίμησε ή όχι η Δημοτική Αρχή της Πάτρας τον Ανδρέα Αποσκίτη, προχώρησε η σύντροφός του.

    Η Ελένη Ρηγοπούλου μέσω της Ομάδας στο facebook “Πάτρα, αυτά που δε λέγονται” την οποία είχε ιδρύσει ο Ανδρέας Αποσκίτης, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, αναφέρει:

    “Θα παρακαλούσα να σταματήσουμε εδώ όλες τις αναφορές για το αν τίμησε ή όχι η δημοτική αρχή τον Ανδρέα.

    Ο Ανδρέας δεν είναι πια εδώ, η ομάδα που δημιούργησε όμως είναι εδώ! Ας προχωρήσουμε λοιπόν, αφήνοντας πίσω οτιδήποτε μας έχει κάνει να χωριστουμε σε αντιπαλα στρατοπεδα. Ειναι κατι που θα ήθελε κι ο Αντρέας.
    Ευχαριστώ πολυ”

    Υπενθυμίζεται ότι χθες στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  πρόταση της αντιπολίτευσης για την απόδοση τιμής στον εκλιπόντα, ο οποίος αφιέρωσε τα τελευταία χρόνια της ζωής του στην ανάδειξη προβλημάτων και τη βελτίωση της εικόνας της πόλης, απορρίφθηκε από την πλειοψηφία της δημοτικής αρχής.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σούπερ μάρκετ: Τι δείχνουν τα νέα στοιχεία του ΙΕΛΚΑ για το τυπικό καλάθι στην Ελλάδα – Η σύγκριση με άλλες χώρες της Ε.Ε.

    Οι τιμές του τυπικού καλαθιού του νοικοκυριού στα ελληνικά σουπερμάρκετ εξακολουθούν...

    Σύλληψη Τούρκων στο λιμάνι της Πάτρας

    Ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος: Τις απογευματινές ώρες χθες, στελέχη του...

    Πάτρα: Αυτή είναι η νέα ημερομηνία για τη μεγάλη πορεία του PINK THE CITY

    Το Άλμα Ζωής Ν. Αχαΐας ανακοινώνει τη νέα ημερομηνία...

    Ο «Mr.Chobani» έγινε ο πλουσιότερος Τούρκος χάρη στο ελληνικό γιαούρτι

    Η ιστορία με τον Τούρκο άλλοτε κτηνοτρόφο Χαμντί Ουλουκάγια, ο...