ΠΑΤΡΑ: Η εντυπωσιακή εικόνα στις σκάλες Αγίου Νικολάου

    Ημερομηνία:

    Σε κάθε εθνική επέτειο οι σκάλες της Αγίου Νικολάου σημαιοστολίζονται από τον ιερό ναό του Αγίου Νικολάου που βρίσκεται ακριβώς δίπλα. Δεν θα μπορούσε ο στολισμός αυτός να απουσιάζει από την ημέρα του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου στην Πάτρα.

    Ο στολισμός με τα γαλάζια σημαιάκια δίνει ένα άλλο ύφος στις ιστορικές σκάλες της Πάτρας, μόνο που υπάρχουν μόνο εκεί, σε κανένα άλλο σημείο του κέντρου της πόλης, όπως παραπονέθηκαν και φέτος αρκετοί Πατρινοί.

    Πατρινοί που είναι αλήθεια ότι έβγαλαν παραμονές της 28ης Οκτωβρίου στην Πάτρα αρκετές σημαίες στα μπαλκόνια τους. Η γαλανόλευκη κυματίστηκε ίσως περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά. Προφανώς και τα όσα γίνονται με τους Τούρκους και την προκλητικότητα του Ερντογάν παίζουν τον ρόλο τους.

     

    ΦΩΤΟ ΑΡΗΣ ΜΠΕΤΧΑΒΑΣ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΟΡΝΕΙΑ: 300 ευρώ η ώρα στην Πάτρα… με ερωτικό βοήθημα!

      Είναι γνωστό ότι το ζωντανό διαδικτυακό στριπτίζ, το κοινώς...

    Η «γκρίζα αγορά» φαρμάκων κατά της παχυσαρκίας

    «Φάε ό,τι γουστάρεις και χάσε κιλά και λίπος». Με αυτή...

    Ρευματοκλοπές: «Καπέλο» 60 ευρώ τον χρόνο σε κάθε νοικοκυριό – «Σαφάρι» 50.000 ελέγχων

    Στα 60 ευρώ εκτιμάται ότι ανέρχεται η ετήσια επιβάρυνση στους...