ΠΑΤΡΑ: Η Καρδιοθωρακοχειρουργική Κλινική του ΠΓΝΠ περιμένει τον πρώτο ασθενή

    Ημερομηνία:

    Η πολυπόθητη στιγμή επαναλειτουργίας της Καρδιοθωρακοχειρουργικής Κλινικής του ΠΓΝΠ φαίνεται ότι έφτασε.
    Χρειάστηκε να περάσουν τρία χρόνια από την αναστολή λειτουργίας της, Απρίλιος 2017, για να οργανωθεί και να ξεκινήσει.
    Την ετοιμότητά της να ξεκινήσει δήλωσε χθες η ομάδα του διευθυντή της Κλινικής Νίκου Χαροκόπου κατά την επίσκεψή της στο γραφείο του διοικητή της 6ης ΥΠε Γιάννη Καρβέλη.
    Η ομάδα, που στήθηκε σύμφωνα με τις επιθυμίες του κ. Χαροκόπου, αποτελεί σχεδόν στο σύνολό της μεταγραφή από την Αγγλία.
    Ο κ. Χαροκόπος πλαισιώνεται από τη Μαρία Φιλιππάκη καρδιο- αναισθησιολόγο, τον Δημήτρη Στεφάνου καρδιοχειρουργό και την Εφη Ρούσκα καρδιολόγο με εξειδίκευση στην παρακολούθηση καρδιοχειρουργημένων ασθενών.
    Φυσικά η ομάδα Χαροκόπου πλαισιώνεται και από άλλους γιατρούς του νοσοκομείου που είτε ήταν εξειδικευμένοι είτε εξειδικεύτηκαν στο αντικείμενο της καρδιοχειρουργικής και φυσικά εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό.
    «Είναι μία σημαντική στιγμή για το Πανεπιστημιακό μας Νοσοκομείο και τους κατοίκους στην ευρύτερη περιφέρεια» μας είπε ο κ. Καρβέλης.
    Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ήδη υπάρχει ασθενής που χρήζει αντιμετώπισης από την ομάδα Χαροκόπου επομένως η ενεργοποίησή της είναι θέμα ωρών καθώς η διοίκηση της υγείας ικανοποίησε κάθε αίτημα του διευθυντή της Κλινικής ώστε και ο ίδιος να αισθάνεται ασφαλής.

     

    Πελοποννησος

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Άντζελα Δημητρίου τραγουδάει το νέο της κομμάτι μέσα σε… οδοντιατρείο κρατώντας εργαλεία – Δείτε βίντεο

    Το νέο της κομμάτι μέσα σε οδοντιατρείο ερμήνευσε η Άντζελα...

    Μεταναστευτικό: Άσυλο τέλος για μουσουλμάνους από τη Συρία – Δρομολογούνται οι πρώτες επιστροφές

    «Είσαι Σύρος, σουνίτης μουσουλμάνος, μονήρης και έχεις ανθρώπους να σε...

    ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ: Κακουργηματική δίωξη για το τροχαίο με τον ακρωτηριασμό 53χρονης στην Αχαγιά

    Αύριο Τρίτη θα βρεθεί ενώπιον του Ανακριτή Πατρών ο...