Πάτρα: Η Κινητή Μονάδα Εμβολιασμού στον καταυλισμό των Ρομά στον Ριγανόκαμπο

    Ημερομηνία:

    Η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ, στο πλαίσιο της θωράκισης της υγείας του γενικού πληθυσμού συνεργάζεται με τον Δήμο Πατρέων για την οργάνωση και πραγματοποίηση εμβολιασμών στους ΡΟΜΑ, που ζουν στον οικισμό του Ριγανόκαμπου Πατρών.

    Κατά συνέπεια, η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ προγραμμάτισε την αποστολή της Κινητής Μονάδας Εμβολιασμού για τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου. Η εμβολιαστική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί με ιατρικό προσωπικό της ΤΟΜΥ Εγλυκάδος, κατά τις πρωινές ώρες. Στην οργάνωση και διαχείριση της εμβολιαστικής παρέμβασης συμμετέχει ενεργά και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Πατρέων.
    Επιθυμία της Διοίκησης της 6ης ΥΠΕ είναι η ενίσχυση του τοίχους ανοσίας κατά του νέου κορονοιού, ώστε να μειωθεί ο ρυθμός μετάδοσης και ο αριθμός των νοσούντων, που χρήζουν νοσηλευτικής περίθαλψης. Έτσι θα αποσυμφορηθεί η ραγδαία αύξηση των ασθενών από κορονοιό στις νοσηλευτικές μονάδες.

    Προτεραιότητα δίνεται σε ευάλωτες και ευπαθείς πληθυσμιακές ομάδες, που δεν τηρούν απόλυτα τα μέτρα προστασίας και ο τρόπος διαβίωσής τους παρεκκλίνει από την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Η αναγκαιότητα εμβολιαστικής κάλυψης αυτών των πολιτών είναι άμεση. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται η μείωση κινδύνου διασποράς μεταξύ των μετακινούμενων πληθυσμών από πόλη σε πόλη και από νομό σε νομό.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Απίστευτος οδηγός! Πέρασε διαγώνια την Πλ. Γεωργίου… και μπήκε πεζόδρομο! ΒΙΝΤΕΟ

    Οδηγός ΙΧ το πρωί της Τρίτης μπήκε σαν κύριος...

    Το STAR βάζει στον πάγο την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

    Στον πάγο μπαίνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου το 2026 από το κανάλι...

    Πάτρα: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τους ανήλικους που συμμετείχαν στο επεισόδιο στην Ελληνος Στρατιώτου

    Συνελήφθησαν δυο ανήλικοι για πρόκληση σωματικών βλαβών και παράβαση...

    Έρωτας ήταν και πέρασε! Νέος χωρισμός στην ελληνική σόουμπιζ

    Τίτλοι τέλους στη σχέση του Κώστα Μαστοράκη με τη Βίκυ Καρνέζη. Έπειτα από...