ΠΑΤΡΑ: Η μετάλλαξη ΔΕΛΤΑ σκοτώνει! Μάχη για να κρατηθεί στην ζωή ένας 25χρονος

    Ημερομηνία:

    Η αύξηση των θανάτων από κορωνοϊό σε σχετικά νεαρές ηλικίες δείχνει ότι η μετάλλαξη Δέλτα φαίνεται προς ώρας να είναι η πιο επικίνδυνη μορφή του ιού ιδίως σε ο,τι αφορά τους ανεμβολίαστους.

    Το 99,57% των κρουσμάτων στη Δυτική Ελλάδα, την προηγούμενη εβδομάδα ήταν της μετάλλαξης Δέλτα. Ποσοστό που δείχνει ότι στην περιοχή μας επικρατεί ο συγκεκριμένος τύπος του ιού. Το αντίστοιχο ποσοστό της μετάλλαξης Δέλτα, το συνολικό διάστημα της επιτήρησης, ανέρχεται στο 33,02%.
    Αυτά προκύπτουν από την ανάλυση δειγμάτων από το Eθνικό Δίκτυο Γονιδιωματικής Επιτήρησης του ιού SARS-CoV-2, που περιλαμβάνονται στο χθεσινό επιδημιολογικό δελτίο του ΕΟΔΥ.

    Στην Αχαϊα, μέσα  σε λίγες μέρες έχουν καταλήξει τουλάχιστον τέσσερις νέοι άνθρωποι στις κλινικές κορωνοϊου των νοσοκομείων της Πάτρας.

    Η 40χρονη από την Ουκρανία, ο 48χρονος εθελοντής πυροσβέστης από την Αιγιάλεια, η 46χρονη μητέρα και ένας άνδρας από την Αιτωλοακαρνανία είναι τέσσερις από τους θανάτους που σημειώθηκαν τις τελευταίες μέρες.

    Επίσης στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών δίνουν μάχη για τη ζωή τους εδώ και μέρες τρία ακόμα άτομα. Πρόκειται για δύο άνδρες που δεν έχουν εμβολιαστεί και μία γυναίκα που έχει εμβολιαστεί, αλλά αντιμετωπίζει σοβαρή ασθένεια. Μάχη για τη ζωή του δίνει και ένας νεαρός 25 ετών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    H «χρυσή» ζωή του αστυνομικού που εμπλέκεται σε κύκλωμα ναρκωτικών – Είχε καταθέσεις 600.000 ευρώ

    Ζωή μεγιστάνα απολάμβανε ένας υπαρχιφύλακας που εμφανίζεται ως βασικός εμπλεκόμενος σε...

    Σκανδάμης για οπλοκατοχή : Φέρετε και μια διάταξη για τον κάθε Άδωνη Γεωργιάδη

    Με δήλωσή του ο Μαρίνος Σκανδάμης, Δικηγόρος, Στέλεχος του...

    Η Υπουργός Πολιτισμού Δρ. Λίνα Μενδώνη θα εγκαινιάσει το Ρωμαϊκό Ωδείο της Πάτρας το Σάββατο 15 Νοεμβρίου

    Το Ρωμαϊκό Ωδείο Πατρών, επιβλητικό μνημείο του 2ου αιώνα μ.Χ.,...