ΠΑΤΡΑ: Η ΝΔ θέλει Ντόρα Μπακογιάννη ή Νίκο Δένδια

    Ημερομηνία:

    Στο καταληκτικό κομμάτι της προεκλογικής εκστρατείας της ΝΔ, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών, το κυβερνών κόμμα θα στείλει στην Πάτρα «βαρύ πυροβολικό» για τη στήριξη του υποψήφιου περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη και του υποψήφιου δημάρχου Πάτρας Κώστα Σβόλη.

    Ο σχεδιασμός της ΝΔ χωρίζεται σε δράσεις που έχουν αμιγώς κομματικό χαρακτήρα και σε άλλες, με πρόθεση να υπηρετηθεί ο διευρυμένος χαρακτήρας των ψηφοδελτίων του εκλογικού τοπίου.

    Στην πρώτη περίπτωση προβλέπεται να αξιοποιηθεί στο έπακρο η 4η Οκτωβρίου, που εμπίπτει με τα 49 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος από τον εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή. Για τον σκοπό αυτό έχουν γίνει βολιδοσκοπήσεις σε πρωτοκλασάτα στελέχη της ΝΔ και κατά προτεραιότητα στον υπουργό Αμυνας Νίκο Δένδια και την πρώην υπουργό Ντόρα Μπακογιάννη.

    Η απάντηση της τελευταίας αναμένεται σήμερα, όμως σε κάθε περίπτωση είναι βέβαιο ότι την εκδήλωση της ΔΕΕΠ θα λαμπρύνει με την παρουσία του και θα είναι κεντρικός ομιλητής κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ.

    Ως προς το δεύτερο σκέλος, ισχύει ότι θα έλθουν προς στήριξη νεοδημοκρατών υποψηφίων ένας ή δύο υπουργοί, που προέρχονται από τον κεντροαριστερό χώρο.

    Ισχύει ότι επικρατέστεροι φέρονται να έρθουν στην Αχαΐα, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και Πιερρακάκης, και απομένει η επίσημη ανακοίνωση για την ημερομηνία αυτής της περιοδείας, σίγουρα σε Πάτρα και Αίγιο.

    Κατά τα… λοιπά, μεθαύριο (11.30π.μ.) πρόκειται να συνεδριάσει η ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας, με διευρυμένη μορφή, για να επικυρωθεί το σύνολο των κομματικών δράσεων του τελευταίου προεκλογικού 20ημέρου.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Ιωάννα Τούνη μας δείχνει το sexy μαύρο μπικίνι της στην Σαντορίνη

    Η Ιωάννα Τούνη μας δείχνει το sexy μαύρο μπικίνι...

    Τιμές-ρεκόρ σε κοτόπουλο και γαλοπούλα: Πώς επιβαρύνονται τα ελληνικά νοικοκυριά

    Τόσο το κοτόπουλο όσο και η γαλοπούλα , έχουν πλέον γίνει σχετικά ακριβά...

    Αυτή είναι η ασφαλέστερη ευρωπαϊκή χώρα για τους οδηγούς

    Η Νορβηγία παραμένει η ασφαλέστερη ευρωπαϊκή χώρα για τους χρήστες του οδικού δικτύου, με...

    ΠΑΤΡΑ: Αλλο ένα επικίνδυνο κτίριο από τα… αμέτρητα της πόλης

    Ένα ακόμα κτίριο κινδύνου, στην οδό Πανεπιστημίου. Βρίσκεται σε...