ΠΑΤΡΑ: Η Ομοσπονδία Εμπορίου στο πλευρό του ΣΚΕΑΝΑ

Ημερομηνία:

PHILOXENIA

Η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδος, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας & Ιθάκης (Ο.Ε.ΕΣ.Π.) θα συμμετάσχει στην κινητοποίηση – διαμαρτυρία του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης & Αναψυχής Ν. Αχαΐας, «Το ρεύμα μας σκοτώνει» την Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 στην Πλατεία Γεωργίου, στην Πάτρα.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση: «Κύριο θέμα της κινητοποίησης είναι οι ανατιμήσεις στην ενέργεια τους τελευταίους μήνες. Όλες οι επιχειρήσεις, είτε εστίασης είτε εμπορικές, βρίσκονται σε απόγνωση. Δεν είναι λίγες οι επιχειρήσεις που αδυνατούν να πληρώσουν τους αυξημένους λογαριασμούς ρεύματος και παράλληλα να ανταπεξέλθουν σε όλες τις συσσωρευμένες υποχρεώσεις. Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν είναι πολλές. Το κόστος λειτουργίας τους έχει εκτοξευθεί και η ουσιαστική στήριξή τους είναι επιβεβλημένη.

Οφείλουμε να δώσουμε δυναμικό παρών, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα για τη σωτηρία των επιχειρήσεών μας. Οφείλουμε να μην σταματήσουμε τους αγώνες. Οφείλουμε να μην αφήσουμε την κυβέρνηση να βυθίσει στο σκοτάδι τις επιχειρήσεις μας».

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Η Πάτρα αποχαιρετά την Τότα Μπακούρου

Η  Πάτρα, αποχαιρετά την Παναγιώτα (Τότα) Μπακούρου, η οποία...

«Ήσουν ένας και μοναδικός, αυτοκράτορας», γράφει η Έλενα Παπαρίζου για τον Γιώργο Μαζωνάκη

Αυτοκράτορας, ανεπανάληπτος, μοναδικός. Αυτοί ήταν μερικοί μόνο από τους...

Πάτρα: Στο αυτόφωρο σήμερα ο άνδρας που πυροβόλησε 7 φορές στα Δεμένικα – φωτο ντοκουμέντο

Στο εδώλιο του Αυτοφώρου θα καθίσει, σήµερα το µεσηµέρι,...