ΠΑΤΡΑ: Η Ρούλα υποψιαζόταν ότι ο Μάνος συνεργάζεται με την Αστυνομία

    Ημερομηνία:

    Την προηγούμενη εβδομάδα, αποκαλύφθηκε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ζητήσει από φίλο της «σεκιουριτά» να παρακολουθεί τον εν διαστάσει σύζυγό της Μάνο, επειδή ήθελε να γνωρίσει τα πάντα για τις κινήσεις του και ιδίως για την προσωπική σχέση, που διατηρούσε με άλλη γυναίκα στην Αθήνα.

    Φλίγκος

    Σήμερα η «ΠτΚ» αποκαλύπτει ότι η κατηγορούμενη μητέρα για το φόνο της κόρης της Τζωρτζίνας είχε και μια άλλη έγνοια. Ακριβέστερα, από τα μέσα Φεβρουαρίου υποψιαζόταν ότι ο Μάνος συνεργάζεται με το Τμήμα Ανθρωποκτονιών, δίνοντας πληροφορίες που θεωρούσε ότι την έβλαπταν!

    ICECAP

    Οι διασταυρωμένες πληροφορίες της «Π» αναφέρουν ότι είχε εξωτερικεύσει τις υποψίες της στην μητέρα της και την αδελφή της, αλλά και σε άλλα πρόσωπα του περιβάλλοντός της, τα οποία εμπιστευόταν. Και μάλιστα, αναζητούσε τρόπους παρακολούθησης του Μάνου για να «τσεκάρει» αν ανεβαίνει τα σκαλιά της ΓΑΔΑ ή συναντιέται με αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών.

    Πάντως, μέχρι να συλληφθεί, δεν είχε καταφέρει να επιβεβαιώσει τις υποψίες της…

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΥΤΙΚΗ ΑΧΑΪΑ – Γρηγόρης Αλεξόπουλος: Συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΚΚΕ

    Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ δέχτηκε στο γραφείο του, το πρωί...

    Ο πρώην προπονητής της Παναχαϊκής… στον τελικό του Europa League

    Το «εισιτήριο» για τον τελικό του Europa League όπου στις 21...

    Οικογενειακές Επιχειρήσεις: Όταν η Αγάπη για την Οικογένεια Σκοτώνει την Επιχειρηματικότητα

    Ας το παραδεχτούμε: η οικογενειακή επιχείρηση είναι σαν το...

    Επίσκεψη του Προέδρου του Επιμελητηρίου Αχαΐας Θεόδωρου Λουλούδη στη διεθνή έκθεση DEFEA 2025

    Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, κ. Θεόδωρος Λουλούδης, επισκέφθηκε...