ΠΑΤΡΑ: Η Ρούλα υποψιαζόταν ότι ο Μάνος συνεργάζεται με την Αστυνομία

    Ημερομηνία:

    Την προηγούμενη εβδομάδα, αποκαλύφθηκε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ζητήσει από φίλο της «σεκιουριτά» να παρακολουθεί τον εν διαστάσει σύζυγό της Μάνο, επειδή ήθελε να γνωρίσει τα πάντα για τις κινήσεις του και ιδίως για την προσωπική σχέση, που διατηρούσε με άλλη γυναίκα στην Αθήνα.

    Σήμερα η «ΠτΚ» αποκαλύπτει ότι η κατηγορούμενη μητέρα για το φόνο της κόρης της Τζωρτζίνας είχε και μια άλλη έγνοια. Ακριβέστερα, από τα μέσα Φεβρουαρίου υποψιαζόταν ότι ο Μάνος συνεργάζεται με το Τμήμα Ανθρωποκτονιών, δίνοντας πληροφορίες που θεωρούσε ότι την έβλαπταν!

    ICECAP

    Οι διασταυρωμένες πληροφορίες της «Π» αναφέρουν ότι είχε εξωτερικεύσει τις υποψίες της στην μητέρα της και την αδελφή της, αλλά και σε άλλα πρόσωπα του περιβάλλοντός της, τα οποία εμπιστευόταν. Και μάλιστα, αναζητούσε τρόπους παρακολούθησης του Μάνου για να «τσεκάρει» αν ανεβαίνει τα σκαλιά της ΓΑΔΑ ή συναντιέται με αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών.

    Πάντως, μέχρι να συλληφθεί, δεν είχε καταφέρει να επιβεβαιώσει τις υποψίες της…

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΣΠΑΣΙΑ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ: Ανάσταση με τους ασθενείς και το προσωπικό

    Πράξη που σημειολογεί και περικλείει όλο το εύρος του...

    Έναρξη αρδευτικής περιόδου – Το νερό μπαίνει στο αυλάκι για τον κάμπο από την Περιφέρεια

    Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ξεκινά τη νέα αρδευτική περίοδο...

    Ντοκουμέντο μετά τον τραυματισμό του Άρη Μουγκοπέτρου

    Νέες αποκαλύψεις φέρνει στο φως της δημοσιότητας το MEGA...