Πάτρα: Η σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας σε αναμονή

    Ημερομηνία:

    Παράταση πήρε το πόρισμα της ΕΔΕ που έχει διαταχθεί από τα μέσα Νοεμβρίου από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας σχετικά με την καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης σε μαθήτρια από καθηγητή του 7ου ΕΠΑΛ Πάτρας.

    Θυμίζουμε ότι η ΕΔΕ διατάχθηκε μετά από καταγγελία μαθήτριας, η οποία γνωστοποίησε ότι ενώ περπατούσε στο διάλειμμα, έχοντας το κινητό της τηλέφωνο στην πίσω τσέπη του παντελονιού της, ένιωσε, ξαφνικά, ένα χέρι να μπαίνει μέσα στην τσέπη της, να της αφαιρεί το κινητό και να τη θωπεύει.

    Η μαθήτρια μαζί με τους γονείς της ενημέρωσαν τον διευθυντή του σχολείου για το περιστατικό και στη συνέχεια έκαναν καταγγελία.
    Μάλιστα, τότε, για δύο μέρες οι μαθητές είχαν κάνει κατάληψη στο σχολικό συγκρότημα, διαμαρτυρόμενοι για τη σεξουαλική παρενόχληση στη συμμαθήτριά τους, η οποία όμως δεν συνεχίστηκε μετά την ΕΔΕ που διατάχθηκε.

    Σύμφωνα με πληροφορίες της «Πελοποννήσου» η πλευρά του θιγόμενου, με βάση τον νόμο, ζήτησε και πήρε δικαίωμα παράτασης της ΕΔΕ για έναν ακόμα μήνα και έτσι οι διαδικασίες θα συνεχιστούν μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου.

    Η Ενορκη Διοικητική Εξέταση περατώνεται εντός δύο μηνών από την ημερομηνία που κοινοποιείται στον υπάλληλο η απόφαση ανάθεσης διεξαγωγής της. Ομως ο νόμος δίνει το δικαιώματα παράτασης ενός μήνα, όπως και έγινε στη συγκεκριμένη περίπτωση.

    Η «Π» επικοινώνησε με τη διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας, Ευγενία Πιερρή, η οποία δήλωσε: «Η ΕΔΕ συνεχίζεται, καθώς η πλευρά του θιγόμενου ζήτησε παράταση ενός μήνα, όπως έχει δικαίωμα. Η έρευνα συνεχίζεται και μόλις ολοκληρωθεί η διορία, θα μπορούμε να πούμε τα αποτελέσματα. Προς το παρόν, ας αφήσουμε να υλοποιηθεί η έρευνα».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μετά το σεξ της έκανε σατανιστική τελετή ενώ κοιμόταν! Σε δικηγόρο 39χρονη Πατρινή, κατηγορεί τον γιο γνωστού εμπόρου

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b1%cf%80%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac-%cf%84%ce%bf-%cf%83%ce%b5%ce%be-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%ad%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%b5-%cf%83%ce%b1%cf%84%ce%b1%ce%bd%ce%b9/

    Το βίντεο που σόκαρε για τη δολοφονία 12χρονης στη Γαλλία: Αλγερινή τη μαχαίρωσε 38 φορές, την έπνιξε, και πήγε σε καφέ με τη σορό...

    Ξεκίνησε στη Γαλλία η δίκη για τη δολοφονία της 12χρονης Λόλα Νταβιέ τον Οκτώβριο...

    Πάτρα: Δεν σταματούν οι έλεγχοι για μη χρήση κράνους – Πόσα πρόστιμα δόθηκαν στην Πάτρα

    Εντατικούς ελέγχους πραγματοποίησαν οι Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας κατά την...

    Εμφανίστηκε στις Αρχές ο αστυνομικός μετά την καταγγελία της συναδέλφου και πρώην συντρόφου του για ξυλοδαρμό

    Παρουσιάστηκε στις Αρχές, το πρωί της Τρίτης, ο αστυνομικός...