ΠΑΤΡΑ: Η Σοφία Χριστοπούλου στο Φιλολογικό Βραδινό της Δευτέρας

    Ημερομηνία:

    Η Εταιρεία Λογοτεχνών Νοτιοδυτικής Ελλάδος και η Στέγη Γραμμάτων «Κωστής Παλαμάς» προσκαλούν το Πατρινό κοινό στο Φιλολογικό Βραδινό, της ερχόμενης Δευτέρας 26 Μαΐου 2025 και ώρα 7.00 μ.μ.

    Στο Φιλολογικό αυτό Βραδινό στην φιλόξενη και καλαίσθητη αίθουσα της Στέγης Γραμμάτων «Κωστής Παλαμάς» στην οδό Κορίνθου πλησίον της Κολοκοτρώνη, έχει προσκληθεί να μιλήσει η συμπολίτισσα Καθηγήτρια- Συγγραφέας, κ. Σοφία Χριστοπούλου με θέμα: «Οι ποιητές της Ελιάς: Από τον Όμηρο στον Παλαμά και… στα ελαιόδεντρα του Van Gohg».

    Την εκδήλωση θα προλογίσει και θα συντονίσει ο πρόεδρος  της Εταιρείας Λογοτεχνών Νοτιοδυτικής Ελλάδος, νομικός και συγγραφέας Λεωνίδας Γ. Μαργαρίτης.

    Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη στο Φιλολογικό Βραδινό.

    “Πιστεύουμε ότι οι συνάδελφοι εκπαιδευτικοί θα βρουν το θέμα χρήσιμο και ενδιαφέρον για τους μαθητές τους”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση για το Φιλολογικό Βραδινό με καλεσμένη ομιλήτρια την Σοφία Χριστοπούλου.

    ΠΑΤΡΑ: Η Σοφία Χριστοπούλου στο Φιλολογικό Βραδινό της Δευτέρας
    ΠΑΤΡΑ: Η Σοφία Χριστοπούλου στο Φιλολογικό Βραδινό της Δευτέρας

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ – ΕΚΤΑΚΤΟ: Αναστέλλεται η λειτουργία της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών

    Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Μουρτζούκου. Σύμφωνα με πληροφορίες μετά...

    Αγιοκατατάχθηκε ο π. Δημήτριος Γκαγκαστάθης!

    Χαρμόσυνα χτυπούν από σήμερα οι καμπάνες στην Ιερά Μητρόπολη...

    ΠΑΤΡΑ: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Πέμπτη – Πού απαγορεύεται η κυκλοφορία – ΧΑΡΤΗΣ

    Λόγω υψηλού κινδύνου για εκδήλωση πυρκαγιάς στην περιοχή μας αύριο  Πέμπτη...

    ΠΑΤΡΑ: Σε ποια περιοχή θα κοπεί το νερό το πρωί

    Λόγω επείγουσας εργασίας στη δεξαμενή του Πετρωτού, που θα πραγματοποιηθεί την...