ΠΑΤΡΑ: Ιδού ο 51χρονος που κατηγορείται για αποπλάνηση 14χρονης – Προφυλακίστηκε

    Ημερομηνία:

    Προφυλακίστηκε ο 51 χρόνος από την Πάτρα, που κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις και κατάχρηση ανηλίκου, μετά την απολογία του στον ανακριτή σήμερα το πρωί.

    Ο 51χρονος προέρχεται από τον στενό οικογενειακό κύκλο της ανήλικης (εξάδελφος της μητέρας) και είχε αναλάβει, τους τελευταίους μήνες, να προσέχει τη 14χρονη για κάποιες ώρες. Ωστόσο, σύμφωνα με καταγγελία της μητέρας της ανήλικης, ο κατηγορούμενος εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση και προέβη σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.

    Η μητέρα της 14χρονης, μόλις αντιλήφθηκε τι συνέβαινε στην κόρη της, κατήγγειλε τον 51χρονο στην αστυνομία.

    Η δικογραφία, που σχηματίσθηκε από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και εκδόθηκε σε βάρος του από τον Ανακριτή Πατρών ένταλμα σύλληψης.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 12/5/2025

    16:00 COSMOTE SPORT 7 HD ATP Masters 1000 Ρώμη 19:00...

    ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ: Κύριε Μητσοτάκη να δώσετε στην Πάτρα ότι δίνετε και στην Κρήτη

    Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, στο 13ο Συνέδριο...

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Στη φυλακή ο άνδρας που σκότωσε τον πατέρα του

    Στο δικαστικό μέγαρο του Αγρινίου για να απολογηθεί οδηγήθηκε...

    Φωκίων Ζαΐμης: Μαζί με τους πεζοπόρους στο πέρασμα του Βουραϊκού

    45ο Πανελλήνιο πέρασμα στο Φαράγγι Βουραϊκου, μια ξεχωριστή εμπειρία...